Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
W Sosnowcu na Pogoni podobny sajgon. Jeszcze nie widziałem piwa sprzedawanego jak ubrania second-hand. Ale są!Comment
-
W Poznaniu na Starym Żegrzu o 15 portery nie były jeszcze wyłożone, po sąsiedzku na Bobrzańskiej były i do tego wyłożone estetyczniej niż na Umultowskiej Kenny'ego, ale za to odrobinę mniej.Comment
-
Tak to wyglądało o 9:30 w aldiku przy Umultowskiej w Poznaniu. Jak ładnie je ułożyli
Portery
Niestety nie umiem wrzucić fotki bezpośrednio na forum, więc daję linka.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Chodzi o niemieckiego Aldiego:
link do reklamy
U mnie jego nazwę zdrabnia się do formy "aldik". Sorry za wprowadzenie w błąd, ale nigdy nie słyszałem o tej sieci Aldik, o biało-czerwonym loguComment
-
U mnie Aldiego też niet. Za to do Aldika 100 mam metrów, ale zbieżność nazw przypadkowa.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
I tu ciekawostka. Sieć Aldi nie ma telefonu. Nie że w moim sklepie. W ogóle nie ma. Ani w Wawie, ani w żadnej centrali. Jest tylko mail- jakbym chciał swoje CV do nich wysłać. Taki to XXI wiek."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Comment
-
Bo w tym na Tauzenie były powrzucane do kosza, prawie tak, jak na zdjęciu kennego.
Obawiałem się, że niektóre puszki nie przeżyją takiego traktowania (są dość delikatne i już miałem parę razy akcje ratunkowe piwa lekko draśniętego kapslem przez butelkowanego leżakującego sąsiada).
Ale cała moja dwudziestka ma się dobrze.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Zależy, w którym Aldiku byłeś.
Bo w tym na Tauzenie były powrzucane do kosza, prawie tak, jak na zdjęciu kennego.
Obawiałem się, że niektóre puszki nie przeżyją takiego traktowania (są dość delikatne i już miałem parę razy akcje ratunkowe piwa lekko draśniętego kapslem przez butelkowanego leżakującego sąsiada).
Ale cała moja dwudziestka ma się dobrze.
I kupiłem tylko 5, czuję się nikimComment
Comment