Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Byłem wczoraj - nic nie drgnęło.
Lagerowe za to było chwilowo po 1,99, ale została po nim tylko cenaComment
-
A u mnie po niemieckich śladu nie było już podczas tygodnia polskiego. Zdaje się, ze został tylko trochę Paulanera. O dokupieniu sobie Lagerowego też mogę pomarzyć, ale to akurat jest w Żabce. Zostało tylko Lubuskie (w różnych postaciach) i Manufaktura.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
U mnie też Lubuskie po 1.49zł, kupiłem 2 kartony, idą gładko niemiecki faktycznie tylko raz przecenione od tego czasu nic.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
W Tychach, Lidl na ul. Jaśkowickiej, na wejściu dużo Kujawskich (Bydgoskie, Bursztynowe itd) ale cena jakoś w okolicach 2,50 zł.
Lubuskie Jasne w cenie 1,49 zł, data: 9.12.2014. (zostały dwie "tacki") (dość schowane za innymi piwami)
Witnicki Porter: 4,49 zł.
Johannes: 2,99, bodajże tyle samo Złote Lwy.
Fortuna nic nie przeceniona, niemieckie tylko niektóre.Last edited by dzemek; 2014-11-02, 19:16.Comment
-
Jak ktoś ma w pobliżu sklep sieci Topaz to tam książece jest po 2,69 zł butelkaOd dawna szukałem działającego hacka do fify. W końcu po tygodniu poszukiwań udało mi się.Chciałbym się z wami podzielić tym wspaniałym fifa 15 ultimate team hack który działa na każdym smartphonie z androidem i iOS na pokładzie. Jeśli masz jakieś pytanie dotyczące hacka to postaram się pomóćComment
-
już jest..w każdym razie był. spóźnili się z dostawą..i dopiero po kilku dniach, gdy po raz kolejny męczyłem pytaniami kierownia, poszedł i przynieśli zgrzewę z zaplecza.Potem wyłożone jeszcze stały..a raczej leżały . koszmarny sklep,brrrrr. gdyby nie te portery nadal bym omijał szerokim łukiem.Comment
-
Comment
Comment