W Lidlu wyprzedaż Tsingtao - 1,49 zł oraz Tigera, cena też coś w tych okolicach. Czeskie piwa - bez zmian.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Od dziś do 16 grudnia w sieci Dino 0,5l alu Braniewa za 1,99 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W zeszłym tygodniu w LIDLu w wyprzedaży kupiłem komesa trójsłodowego i dwusłodowego (ten drugi paskudny w smaku) za 1,99 zł, AMBERa pszeniczniaka za jedyne 0,99 zł (termin marzec 2015) , lubuskie pszeniczne również 0,99 zł a irlandzkie ciemna za 2,49 złComment
-
W Auchan (podwaszawskie M-1) promocja na jagiełłowego Magnusa Królewskiego. Po 2,69 zł plus 0,4 zł kaucja. Nie wiem czy to akcja we wszystkich Auchan, w gazetce nie widziałem. W tej cenie nawet chyba warto się skusić, przyzwoity półciemniakComment
-
-
Leclerc Rzeszów(nie wiem czy ten inne)
od 16,12 do 31,12
Leżajsk 1,59zł (śmiech nie cena, pewnie zabili już doszczętnie to piwo)
Żywiec APA 2,99zł
Triple blond 3,49zł (0,33l)
Dzikie Ale 2,79zł
Ordynackie 2,59złLast edited by dlugas; 2014-12-16, 10:28.Comment
-
A w Lidl'u wraca Browarnia, ale tylko pepiczki: https://lidl.okazjum.pl/gazetka/gaze...-2014,10692/7/ czy ktoś pamięta po ile po raz pierwszy był ten zestaw Budweiser'a?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
-
carrefour - cztery rodzaje konsula w szkle za 1,99,- http://www.carrefour.pl/promocje/gaz...aign=carrefourComment
-
Budweiser juz był kiedys /chyba gdzies w maju/ w tej trumience [6-paku]
chyba po tyle samo, co teraz. Konrad w promocji czeskie piwa na
andrzejki było po 2,29 bodajże, ale poniewaz był niezły szybko znikł. A
te 8-pakowe trumienki po 30 PLN Gambrinus, VK czy Radegast, stoją w
lidlu koło mnie jeszcze z tej poprzedniej andrzejkowej promocji - cena
jednostkowa 3,75 d.. nie urywa.Comment
-
Dla wyjaśnienia
Leclerc Rzeszów (nie wiem czy tylko u nas czy to masowa promocja )
od 16 GRUDNIA 2014 do 31 GRUDNIA 2014
Żywiec APA 2,99zł
Triple blond 3,49zł (0,33l)
Dzikie Ale 2,79zł
Ordynackie 2,59złLast edited by dlugas; 2014-12-17, 10:42.Comment
-
Byłem wczoraj w tyskim E.Leclerc i Żywca APA w ogóle nie mają (ogólnie w całych Tychach chyba nie ma, pytałem w kilkunastu monopolowych i nawet nie wiedzą kiedy ma być).
Dzikie Ale kosztował ponad 3 zł.
Triple blonda w ogóle nie było.
W tyskim E.Leclerc promocje przeważnie mają opóźnienie, nie ma co iść jeżeli gazetka informuje, że od tego dnia mają być promocje.Comment
-
W "moim" Dzikie tez miało cenówkę bezpromocyjną (chyba 3,59zł) ale piknięcie na czytniku ujawniło promocję
Blonda nie spotkałem
a ŻAPA faktycznie kosztowała 2,99zł i butelki nie doliczono na paragonie
Ot taki "leklerkowy burdelik" jak zawsze :]Comment
Comment