Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziTo jak z tym Jabłonowskim Pilsem- warto brać?
W mojej pobliskiej Biedrze jest z datą 10.10.15. Pił ktoś? Pytam, bo to piwo potrafi być bardzo nierówne.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kenny Wyświetlenie odpowiedziJa piłem. Słabizna, dziwny owocowy aromat, ściągająca, nieprzyjemna goryczka. Nie polecam. Co prawda nie wiem, jak ono smakuje normalnie, ale ten egzemplarz nie zachęcił mnie do powtórzenia...
Słowo Pils na etykiecie to oczywiście stary "kłit matketinkowy".
Jest też plus - piwo jest świeże a poza Biedrą to piwo czasem trochę leży i kupujemy sos sojowy w konsekwencji.
Poświęć te 3 złote i będziesz wiedział czy coś takiego dasz radę wypić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziale jest dość ciężkie do spożycia chyba że ktoś lubi ciężkie słodkawe dość gorzkie piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJakaś sprzeczność mi się widzi w tym zdaniu? słodkawe czy gorzkie?
Comment
-
-
Co drugi mocny lager zwłaszcza z koncernu jest słodkawy i tępo goryczkowy od alkoholu.
Z regionalnych są przeważnie mocne, ciężkawe, pełne i słodkawe z domieszką (wiekszej lub mniejszej) goryczki chmielowej.
Ja tego Pilsa z Jabłonowa, właśnie zapamiętałem jako "ciężkawego, słodkawego i zarazem dziwnie tępo goryczkowego (od chmielu. chyba) "niepilsa". Strasznie to wszystko ze sobą nie grało.Last edited by dlugas; 2015-04-23, 09:56.
Comment
-
-
W gazetce "Almy" od dziś?:
Pietr'y przecenione na 14zł za 0,75, Rossa na 5zł,
cała seria tych rzekomo seksistowskich kogutków od Cornelius'a-jest tam haczyk, bo to butelki 0,4l, ceny od 3,3 do 4,4 (za bałtyk)
Z browaru Staropolskiego niefiltr na patent 4,3, butelkowe chmielowe 4,3, lekkie 3,9, pomorskie 3,3 i ciekawostka: monachijskie ciemne 4, na krawatce ma informację, że to zwycięska receptura i logo PSPD, ktoś wie, o jakie piwo konkretnie chodzi i kto jest Autorem?Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziW gazetce "Almy" od dziś?:
Pietr'y przecenione na 14zł za 0,75, Rossa na 5zł,
cała seria tych rzekomo seksistowskich kogutków od Cornelius'a-jest tam haczyk, bo to butelki 0,4l, ceny od 3,3 do 4,4 (za bałtyk)
Z browaru Staropolskiego niefiltr na patent 4,3, butelkowe chmielowe 4,3, lekkie 3,9, pomorskie 3,3 i ciekawostka: monachijskie ciemne 4, na krawatce ma informację, że to zwycięska receptura i logo PSPD, ktoś wie, o jakie piwo konkretnie chodzi i kto jest Autorem?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Wiecie jak wygląda temat promocji w Tesco? W gazetce od wczoraj miał być guinness 4x440 + szklanka za 19,99 zł. No, ale nie ma po nim widu byłem sobie koło 10 i dzisiaj rano zahaczyłem i nawet nie ma miejsca gdzie mógł leżeć..
To co? Rozszarpali go w drodze na sale czy wgl nie wyjechał? jak w innych miastach jest?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiroyek Wyświetlenie odpowiedziWiecie jak wygląda temat promocji w Tesco? W gazetce od wczoraj miał być guinness 4x440 + szklanka za 19,99 zł. No, ale nie ma po nim widu byłem sobie koło 10 i dzisiaj rano zahaczyłem i nawet nie ma miejsca gdzie mógł leżeć..
To co? Rozszarpali go w drodze na sale czy wgl nie wyjechał? jak w innych miastach jest?
Tesco odnośnie piw daje ciała gazetka za gazetką
Dziwne jest również to, że Gościszewo Darz Bór i Komtur podczas promocji poznikały w dwa dni i nie dokładali przez cały okres trwania "promocji"
Gazetka się skończyła i w ten sam dzień pokazał się pełny asortyment już w "nie promocyjnych cenach"
Zabiegi rodem z minisklepów/ajentów :] a Tesco EXTRALast edited by dlugas; 2015-04-24, 20:54.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziW Biedronce nie było, więc czy z Leclerc'iem to informacja potwierdzona?
Comment
-
Comment