W galerii mokotów w Warszawie za 2,49 +kaucja tylko zwykły, biały, marcowy i apa , porter w normalnej cenie.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oj to nieładnie z ich strony. Jakiś ktoś się (wg mnie) jebnął w gazetce z tym porterem i teraz pewnie zastanę puste półki albo cenę ~4zł. Zaraz to sprawdzę
Szkło choć ładne?Comment
-
Dlatego w każdej ulotce znajdziemy
Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny, nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu CywilnegoComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Do mnie Grodzisze też nie dojechały. Może będą jutro.Last edited by Pendragon; 2015-05-06, 16:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zielona Góra
Carrefour: Porter - brak, szkła - brak, APA - brak (wziąłem ostatnie 2 szt.)
Żabka: Grodziskich - brak.Comment
-
Carrefour Arkadia wczoraj było szkło, podobno ma być uzupełniane, za 2.49 nie widziałem tylko portera na "stoisku" Żywca.Comment
-
Grodziskie jest już (choć nie wszędzie) we Wrocławiu. Ja kupiłem w Żabce na Rydygiera, pięć kroków od Drink Hali... Co prawda płatne tylko gotówką i bez paragonu - nie mieli tego w systemie i cena została naliczona na podstawie informacji z plakatu reklamowego.Comment
-
W podwarszawskich Ząbkach we Freshu były tylko Bernardyńskie i w sumie chyba najciekawsza pozycja z tego wszystkiego. Dziś przywiezione. A to w końcu piwo z Grodziska Wlkp. czy jakiś fortunowy Miłosław? W każdym razie buteleczka ładna. Jeszcze nie próbowałem, ale opis na etykiecie intrygującyComment
-
Czyli w DP będzie już jako Grodzisk Wlkp? Pytam, bo jaram się, dodając nowe zaliczone browary do DP. A jak to ma być zwykła Fortuna to kiszkaComment
Comment