Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
W Lidlu Argusy "do 15% taniej", Maestic po 1,99 (z 2,29).Comment
-
Auchan - Żywce z serii bock, marcowe, białe, apa za 2,45zł/butelka. Drapnąłem przedostatni karton apa, reszty jest sporo.
Auchan Bielany Wrocławskie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Warty uwagi jest Argus pszeniczny - za 2,25 naprawdę solidna pozycja.
Poza tym w Intermarche od 02.06 do 10.06 Budweiser jasny i ciemny w butelce po 1,99.Comment
-
Comment
-
Pokazuje mi, że był taki mój post: U nas Corsendonk'i poszły w dół, parę Lubuskich też, za to zapowiadany Argus Psenicny się nie pojawił. Ale go nie znajduję, więc wklejam ponownie. Corsendonk'i zniknęły, zostały nieliczne Petrus'y. Nadal nie ma pszenicy od Argusa, za to hitem hitów Tiger za 99 groszy.
W międzyczasie dostałem gazetkę Leclerc'a, ale jeśli miałaby być na Rzeszów tylko, to wolę napisać co jest, gazetka nazywa się "Smak chłodu":
Olbracht KT za 5,19 i Śmietanka za 4,89, dwupak Miłosław 5,19, ŻAPA 3,49, Grodziskie 2,89, Bernardyńskie 3,19, Śląskie Mocne 1,89, Erdinger 6,49, DAB Dortmunder 2,49, Duvel 8,19Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W Lidlu w mojej okolicy (Kraków, os. Strusia) Lubuskie IPA przecenione na 3,99. Pierwszy raz się odważyłem, bo cena zachęcała i w sumie całkiem niezłe. W smaku bardziej jak ESB z naciskiem na B. Goryczka zalega, no ale za tę cenę można przymknąć oko. Nie wykupcie wszystkiego, bo jutro jadę po więcej.Last edited by paszejko; 2015-06-06, 19:42.Comment
-
Lidl od 15/06 tydzien piw czeskich i slowackich. Szału nie ma - chociazby w porównaniu z poprzednimi edycjami. Nie ma rychtarov, czernych hor, lobkoviczov i innych. Lidl zbratał sie z Heinekenem i Sabmillerem stąd kruszovice jasne i ciemne [3,49], velkopopovicki kozel [2,99] , zlaty bazant - jasne i ciemne [3,49]- w zasadzie piwa, o ktorych nie warto wspominac, tym bardziej ze ceny nie urywaja d. Z ciekawostek Konard 14 za 2,49 PLN oraz Konrad vratislavicky ale za 2,79 i Konrad svatopavelske tez za 2,79 PLN. Aha i bernard bohemian ale 0.33 l za piątaka dla cwaniaka.Comment
-
-
Comment
-
Oferta w czeskim Lidl'u większa , ale sprawdziłem te dwa od Konrada i tak vratislavicke to jest Black India Pale Ale (!) i za taką cenę, zaś Svatopavelské to okazuje się być koźlaczek, też w cenie miłej, ale flaszka 0,33l. W ramach tygodnia włoskiego piwa brak, ale jest dużo ciekawych zakąsek do piwa jak znalazł.Last edited by Petitpierre; 2015-06-08, 15:05.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
Comment