Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
Może dział nie pasuje na 100%, ale żaden inny nie przychodzi mi do głowy. W każdym razie - w Auchan Piaseczno oryginalny, wietnamski Saigon Export po 7,99. Za egzotykami nie biegam, więc nie krzyżujcie mnie, jeśli to piwo jest już powszechnie dostępneBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
-
W Carrefourze w Centrum Reduta obniżki na sporą liczbę piw - Belhaveny, Kormorany (AIPA, Witbier)..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
różnie, 10-25%. Piwo z Grodziska - 3,50, Kormoran AIPA -6,99, Witbier - 5,50, Belhaven Craft Pilsner - 4,50 (0,33), Radeberger (czy jakoś tak) - 3,50 (0,33). Piwa z Połczyna za 2,50 bodajże, Angielskie 8-9 zł. Obniżki na belgijskie (ale niestety nie pamiętam ile)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Comment
Comment