Byłem dzisiaj i już Faktoria jest w sprzedaży.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Tesco od 9 do 15 lipca pod hasłem "Rewolucja piwa kraft":
- Faktoria Peacemaker 7,99 zł
- Faktoria Bass Reeves 7,99 zł
- Faktoria Winchester 8,99 zł
- Faktoria Geronimo 7,99 zł
W moim "kraftowym sklepie" ceny są bardzo podobne, ale ja mam do niego "pińcet metrów", a Ci którzy bytują w małej mieścinie mogą sobie niezbyt daleko podjechać do swojego tescacza i zakupić jakiegoś "krafta".
Można jednak ubolewać, nad ogólnym wyborem w Tesco (oprócz tych gdzie są lodówki z ale browarem, pracownią i dr brew itp.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzitutaj trzeba bardziej to odbierać w sferze ułatwienia w dostępności w mniejszych miastach, gdzie brak specjalistyków itp.
W moim "kraftowym sklepie" ceny są bardzo podobne, ale ja mam do niego "pińcet metrów", a Ci którzy bytują w małej mieścinie mogą sobie niezbyt daleko podjechać do swojego tescacza i zakupić jakiegoś "krafta".
Można jednak ubolewać, nad ogólnym wyborem w Tesco (oprócz tych gdzie są lodówki z ale browarem, pracownią i dr brew itp.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziMożna jednak ubolewać, nad ogólnym wyborem w Tesco (oprócz tych gdzie są lodówki z ale browarem, pracownią i dr brew itp.)
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W Tesco od 16 do 22 lipca w ramach akcji "Rewolucja piwa kraft":
- Pinta Pierwsza Pomoc 5,99 zł
- Pinta Oto Mata 7,99 zł
- Pinta Hopus Pokus 7,99 zł
- Pinta A Ja Pale Ale 7,99 zł
- Pinta Żyto Rillo 7,99 zł
- Pinta Dobry Wieczór 7,99 zł
- Pinta Atak Chmielu 7,99 zł
- Pinta Call Me Simon 8,99 zł
Comment
-
-
Pomimo, że ceny mocno przeciętne to można takie strzały tutaj wsadzać ze względu na szeroką dystrybucję TESCO.
W mniejszych miejscowościach/miastachw osiedlowym
Dlatego lepiej pisać takie "niepromocyjne tescowe pinty" niż czteropaki harnasia za 5zł
moim zdaniem
Comment
-
-
Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał :] już dwa dni temu widziałem cenówkę brown ale/IPA po 2,49zł, ale nic nowego nie stało kartonach. Dopiero dzisiaj/wczoraj je wystawili
W Biedronce
CECHOWE IPA
2,49zł
no i podrożało brown ale na 2,49zł
Foty dla potomnych
A chcieliśmy pilsa za "czy złote" a tu bumm
IPA za dwa pińdziesiąt
Jeszcze nie piłem, bo za wcześnie :] za to wieczorem na bank otworzę
tutaj plecki w większym formacie do poczytania składu itp.
Last edited by dlugas; 2015-07-14, 10:06.
Comment
-
-
Dzięki za niusa, trza będzie obadać. Ja w niedzielę kupiłem jeszcze kartonik Brown ALE po 1.99 i sporo jeszcze było, również pszenica po 2.39zł trzymała się twardo. Ciekawe czy nowa IPA będzie na stałe w tej cenie czy tylko na wejście.Last edited by forra6; 2015-07-14, 10:09.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziIPA nie, AIPA nie, bitter też nie, bo wcale nie gorzkie, tak jak opisują, więc co to jest?
Comment
-
Comment