Byłem dzisiaj i już Faktoria jest w sprzedaży.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W moim "kraftowym sklepie" ceny są bardzo podobne, ale ja mam do niego "pińcet metrów", a Ci którzy bytują w małej mieścinie mogą sobie niezbyt daleko podjechać do swojego tescacza i zakupić jakiegoś "krafta".
Można jednak ubolewać, nad ogólnym wyborem w Tesco (oprócz tych gdzie są lodówki z ale browarem, pracownią i dr brew itp.)Comment
-
tutaj trzeba bardziej to odbierać w sferze ułatwienia w dostępności w mniejszych miastach, gdzie brak specjalistyków itp.
W moim "kraftowym sklepie" ceny są bardzo podobne, ale ja mam do niego "pińcet metrów", a Ci którzy bytują w małej mieścinie mogą sobie niezbyt daleko podjechać do swojego tescacza i zakupić jakiegoś "krafta".
Można jednak ubolewać, nad ogólnym wyborem w Tesco (oprócz tych gdzie są lodówki z ale browarem, pracownią i dr brew itp.)Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W Tesco od 16 do 22 lipca w ramach akcji "Rewolucja piwa kraft":
- Pinta Pierwsza Pomoc 5,99 zł
- Pinta Oto Mata 7,99 zł
- Pinta Hopus Pokus 7,99 zł
- Pinta A Ja Pale Ale 7,99 zł
- Pinta Żyto Rillo 7,99 zł
- Pinta Dobry Wieczór 7,99 zł
- Pinta Atak Chmielu 7,99 zł
- Pinta Call Me Simon 8,99 złComment
-
Pomimo, że ceny mocno przeciętne to można takie strzały tutaj wsadzać ze względu na szeroką dystrybucję TESCO.
W mniejszych miejscowościach/miastachw osiedlowym
Dlatego lepiej pisać takie "niepromocyjne tescowe pinty" niż czteropaki harnasia za 5zł
moim zdaniemComment
-
Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał :] już dwa dni temu widziałem cenówkę brown ale/IPA po 2,49zł, ale nic nowego nie stało kartonach. Dopiero dzisiaj/wczoraj je wystawili
W Biedronce
CECHOWE IPA
2,49zł
no i podrożało brown ale na 2,49zł
Foty dla potomnych
A chcieliśmy pilsa za "czy złote" a tu bumm
IPA za dwa pińdziesiąt
Jeszcze nie piłem, bo za wcześnie :] za to wieczorem na bank otworzę
tutaj plecki w większym formacie do poczytania składu itp.
Last edited by dlugas; 2015-07-14, 10:06.Comment
-
Dzięki za niusa, trza będzie obadać. Ja w niedzielę kupiłem jeszcze kartonik Brown ALE po 1.99 i sporo jeszcze było, również pszenica po 2.39zł trzymała się twardo. Ciekawe czy nowa IPA będzie na stałe w tej cenie czy tylko na wejście.Last edited by forra6; 2015-07-14, 10:09.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
-
IPA nie, AIPA nie, bitter też nie, bo wcale nie gorzkie, tak jak opisują, więc co to jest?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Comment
Comment