Od 02.02.2011 do 08.02.2011r. w Polo Markecie Okocim Porter za 3.33zł
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Łomża Miodowa
Tak a propo tej promocji Łomży Miodowej w Kauflandzie. W Moim mieście piwo miodowe nigdy nie było dostępne więc te kilkanaście sztuk Łomży Miodowej co dali do przemyskiego Kauflandu w błyskawicznym tempie się rozeszło więc nawet nie załapałem się na to piwo (zresztą tak jak wielu innych) . Z tego jasno wynika że w Moim mieście jest duże zapotrzebowanie na piwa miodowe i szkoda że nikt nie jest zainteresowany sprowadzeniem takiego piwa tutaj, obojętne czy byłaby to Łomża miodowa czy jakiekolwiek inne tego typu piwo bo na pewno sprzedawałoby się dobrze. Niektórzy tutaj marudzą że teraz jest już ogromne nasycenie piw miodowych w Polsce , że każdy browar chce takie piwo ważyć, dziwię się im bardzo bo niestety są takie osoby (m.in. Ja) które nie mają możliwości wypicia żadnego z tych piw bo po prostu nie mają gdzie takich piw w Swoim mieście kupić i z pewnością zazdroszczą tym którzy mają tą możliwość i mogą wybierać i przebierać w ofercie piw miodowych.Comment
-
Cornelius Weizen Bier
Intermarche, Częstochowa, Lipowa 33/39A - w dniu 9.02.2011 stwierdzono obecność tematycznego piwa w cenie 2.99 PLN za sztukę.
PS. Z uwagi na mój pierwszy post na łamach browar.biz, witam Szanowne Forumowiczki (Forowiczki) i Szanownych Forumowiczów (Forowiczów).Comment
-
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
Comment
-
W gazetce sieci Kaufland ważnej w dniach 26.03-01.04.11 r. Staropolskie Złote 1,5 l za 3,99 zł.Last edited by podswierkiem; 2011-03-26, 13:46."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment