Jest to przecena, bo swego czasu też taka była w Szczecinie, ale się skończyła. Wtedy też myślałem, że dali po prostu taką cenę. Pisałem tutaj.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Jest to przecena, bo swego czasu też taka była w Szczecinie, ale się skończyła. Wtedy też myślałem, że dali po prostu taką cenę. Pisałem tutaj.
Ale po co przeceniać coś co się jeszcze może 9 miesięcy sprzedawać?
W ogóle wcześniej nie zauważyłem polskich kontretykiet na tych piwach, jakaś nowość?Comment
-
Ja polskie kontry widziałem co najmniej rok temu, wcześniej nie wiem czy były czy nie. Więc żadna nowość.Comment
-
Comment
-
No ale butelka też większa była i się opłacało bardziej, tzn. lepsze i większe w tej samej cenie ;-)Last edited by kamcio1990; 2012-02-03, 00:28.Comment
-
Dwa tygodnie wystarczyły, aby ilość dostępnego w sklepach Brackiego Grand Championa Birofilia 2011 zmniejszyła się prawie o połowę. - Tylko w ostatni weekend piwosze zakupili ponad 10 hektolitrów najlepszego piwa domowego w Polsce - mówi Sebastian Tołwiński, rzecznik prasowy Grupy Żywiec.JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
No właśnie pamiętam, dlatego też ciężko mi to złożyć do kupy. Po co tak grubo przeceniać coś co się świetnie sprzedaje? Do kiedy jest termin przydatności? Tak jak ostatnio do czerwca?Comment
-
Ale to tylko decyzja jednego sklepu / sieci. Może potrzebują zwolnic miejsce na półkach albo w magazynie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A to nie jest ogólnopolska promocja? Jest w gazetce na stronie. No i Alma jest chyba głównym partnerem projektu, po tym jak odpadł Piotr i Paweł zostały jeszcze tylko sklepy specjalistyczne?Comment
-
Nie wiem, z innych miast nikt nie zgłaszał. Zatem decyzja jednej sieci.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W Rzeszowie też w ulotce po 2,99 za 0,33l
jak będę miał chwilę wolną to podejdę i sprawdzę czy fizycznie jestComment
Comment