Kilka dni temu zakup Sarmackiego kosztował mnie niespodziewanie przy kasie 2,99 zamiast tradycyjnego 3,29. Nie widziałem, żeby była jakaś specjalna promocja, więc może taka cena przez jakiś czas się utrzyma.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
30 gr do przoduVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W Lidlach jest Carlsberg 0.66 l za 2,44.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
I to jakieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W Lidlach jest Carlsberg 0.66 l za 2,44.
kwasior przemoczony wiadrem wodyComment
-
Dlugas e tam gadasz. Carlsberg spośród "najpopularniejszych" koncernówek jest nawet dobry. Oczywiście to kwestia gustu, ale dla mnie praktycznie niepijalne są piwa z KP szczególnie te wyprodukowane w Poznaniu. Ich żubr, tyskie i lech są praktycznie nie do wypicia. A carlsberg nie jest taki zły. Za cenę 2,44zł (butla 0,66) może być. Ps. a promocja tylko do dzisiaj.Comment
-
Comment
-
amigo
To piwo różni się smakiem w zależności w czym i w jakiej pojemności je kupimy.
Ta wersja 0,66 chyba jest najgorszą z możliwych, albo to tylko psychika mi tak sugeruje.
Nasze nie mają nawet cienia podobizny do oryginału.
Co kraj to inny Carlsberg niestety.Comment
-
Dlugas pojemność raczej nie ma nic do smaku. W każdej wersji carlsberg smakuje raczej tak samo. Porównywałem właśnie ostatnio tą wersję 0,66 z lidla z puszkowym carlsbergiem z żabki, i smakowało dokładnie tak samo. Jota w jotę. Nie zrozumcie mnie źle, absolutnie nie jest to jakieś wybitne piwo. Ale dla mnie z ogólno dostępnych dużych koncernówek smakuje najlepiej. Bardzo dobrze mi ostatnio smakowało, jako baza piwna z samodzielnie zrobionym miodowym z dodatkiem prawdziwego miodku :-)Comment
-
W zasadzie "pojemność" może mieć wpływ na smak. Butelki 0.66 mogą być rozlewane w innym browarze niż 0.5. Do tego dochodzić może jeszcze kwesta jakości przechowywania danej partii.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Dajcie sobie już siana.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
W warszawskich Leclercach (Bielany i Al. Jerozolimskie) są w promocyjnych cenach wybrane piwa z Konstancina, Ciechana i Jabłonowa. W końcu jest się po co w Aleje wybrać.
Niektóre ceny: Ciechan Lagerowe - 2,39; Ciechan Wyborne i Lwówek Książęcy - 2,49; Jabłonowo Trzy Zboża - 3,39; Weizenbock - 4,19; Konstancin Żytnie - 4,49.
Z Konstancina w Alejach nie było paru piw wymienionych w gazetce promocyjnej.Last edited by olie; 2012-02-14, 23:48.Comment
Comment