Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dziś byłem na weekendowych zakupach w Piwach Regionalnych, nie kupiłem portera z Ciechana, ale np. za Porter Warmiński, zapłaciłem ... 5,95 PLN
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
To pisz, że o Puławy Ci chodzi, bo nikt nie zqma. Ja Puławiak więc wiem o czym mówisz, ale inni pewnie nie załapią. A swoją drogą ciężko coś tam kupić w rozsądnej cenieComment
-
JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Co do cen to oto kilka z nich (na rachunku jest adres, więc nie będzie problemu z identyfikacjąNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Comment
-
Comment
-
W czwartek 31 marca otwierają u mnie duże Tesco. Nie zamierzałem się tam wybierać, zwłaszcza po piwo, a tu tym czasem mam przed sobą gazetkę, a w niej...
Gościszewo Naturalne - cena promocyjna 3,29 (z 3,79) !
Niestety nie cieszcie się, bo to w dziale "produkty regionalne" (strona 4), więc tylko w najbliższej okolicy, być może także w Trójmieście. Ciekawe czy inne piwa z Gościszewa też tam zagoszczą?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W czwartek 31 marca otwierają u mnie duże Tesco. Nie zamierzałem się tam wybierać, zwłaszcza po piwo, a tu tym czasem mam przed sobą gazetkę, a w niej...
Gościszewo Naturalne - cena promocyjna 3,29 (z 3,79) !
Niestety nie cieszcie się, bo to w dziale "produkty regionalne" (strona 4), więc tylko w najbliższej okolicy, być może także w Trójmieście. Ciekawe czy inne piwa z Gościszewa też tam zagoszczą?Comment
-
Nie wiem czy to w całej sieci "intermarche" czy tylko w moim sklepie (w gazetce nie ma). Ale właśnie wczoraj w intermarche nabyłem piwo DAB (Dortmunder Actien - Brauerei). Oryginał produkowany w Niemczech w Dortmundzie. Puszka 500ml, wersja 5% alk. obj. (są też chyba wersje 4,8%). Cena 1,99zł.Comment
-
W gazetce Reala ważnej w dniach 31.03-06.04.11 r. 10-pak Łomży niepasteryzowanej 0,33 l. za 19,49 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
Comment