A ja tylko dodam, chociaż może nie w temacie. Ale być może wielu tego nie wie, i powielają stereotyp. Ale alkohol (w tym piwo) w żadnym wypadku nie jest dobry do gaszenia pragnienia. Mało tego w upały nie jest wskazany. Jeszcze bardziej nas odwadnia. Tak więc zamiast nam pomóc w upał, alkohol tylko pogarsza sprawę. Tak więc skończcie z tymi mitami, jakie to piwo jest dobre na pragnienie. Bo to po prostu bzdura, i tak wam się tylko wydaje. Ps. żeby nie było sam lubię piwo. Pozdrawiam :-)
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ano właśnie wydaje się - i oto chodzi. To wystarczy.
Większość rzeczy w życiu odbieramy inaczej niż w rzeczywistości są. I na takim ciągłym oszukaństwie jakoś do grobu się dociągnie"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Wiem, że w necie co artykuł to inne opinie, ale ja też osobiście po treningu nawadniam się małym, lekkim, jasnym i czytałem np. takie coś:
Comment
-
-
Proponuję przeczytać temat wątku i zacząć się do niego stosować.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A tego Carlsa z Biedronki to chyba można sobie darować, bo powinni go dawać do zakupów jako gratis i do polewania kurczaka z rożna moze by się nadał[/QUOTE]
Bez przesady, jast w butelce i do tego twistOff wiec na podróż jak znalazł.
Poza tym -bez zalet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misha22 Wyświetlenie odpowiedziBez przesady, jast w butelce i do tego twistOff wiec na podróż jak znalazł.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziW licznych sklepach prowadzona jest, przez przedstawicieli GŻ, przecena piwa Bock. Powoli wychodzi data przydatności do spożycia (początek czerwca).
Ceny po przecenach kształtują się w granicach 1,69-2,29.
Comment
-
-
W bocheńskiej Biedronce Leżajsk Pszeniczny po 1.99zł. Partia do 15/16 czerwca 2012 r. Kupione, sprawdzone, daje radę w tej cenie znakomicieDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
04-10.06 w Lidlu
Paulaner jasny pszeniczny 3,99 zł
Guinnes w puszce z łydżetem 4,99 zł
Comment
-
-
Paulanera nie polecam - przynajmniej ten z promocji w ramach tygodnia niemieckiego był bardzo słaby...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment