Dobra, wywącham jutro co we Wrocławiu się dzieje.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Ktoś pił Orkiszowe albo Warnijskie z żabkowego wypustu? Porównywalne z wcześniejszymi warkami? Orkiszowe mi smakowało jakieś pól roku temu, ale co do tej masy która zalała kilka tysięcy Żabek mam opory. Może nieuzasadnione."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
-
Warnijskie smaczne, Orkiszowego tym razem nie brałem. W domu ze zdziwieniem zauważyłem, że Kormoran nalał te piwa do bezzwrotnych? A może przyjmą w Żabce i tak? Ktoś już oddawał butelki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W gazetce Lidla obowiązującej od 15.10 jest info, zaczynają sprzedaż "piw regionalnych" . Chodzi o Bielkówko: Johannes i Złote Lwy (oba po 2,99), Koźlak i Grand Porter (po 3,99)oraz Żywe (3.49)Comment
-
W Żabkach w ogóle nie lubią butelek przyjmować. A te konkretne piwa traktowane są jako bezzwrotne. To samo co w lidlu. Sieci nie lubią zamieszania z obiegiem butelek."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
U mnie poobniżane po 1 zł w stosunku do tego co było na początku. I obecnie Warnijskie jest droższe niż u was czyli po 3.99. Ale jednocześnie ma dłuższą terminowość niż Orkiszowe, więc może jeszcze spadnie.
A co do zalegania na półkach to wydaje mi się prawdą i nie wróżę tym piwom pozostania w stałej ofercie. Może poza Ciechanem którego przynajmniej część Kowalskich kojarzy."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Kupione w Żabce w pobliżu PKP (chyba ul. Kołłątaja). Oczywiście mówię o Wrocławiu.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Właśnie przytaszczyłem do mieszkania 6 butelek. Warnijskie i Orkiszowe po 2,99zł, do tego wziąłem Ciechana Wybornego za 2,49. Był jeszcze Miodowy za 2,99zł, ale to nie moja kategoria.
Kupione w Żabce w pobliżu PKP (chyba ul. Kołłątaja). Oczywiście mówię o Wrocławiu.
Na peryferiach Poznania w Żabce a także w sieci Fresh widziałem Warnijskie, Orkiszowe, Ciechan Miodowe za 2.99, Lwówek Książęcy, Ciechan Wyborne za 2.49.
Warnijskie i Ciechana Miodowego piłem i były ok. W Ciechanie Wybornym widziałem już pływające farfocle a w ogóle było po terminie (12.10.), więc nie podejmowałem wyzwania. Poza tym można jeszcze trafić resztki Brackiego za 2.39.Comment
-
Jak dla mnie mogą się ratować tak na codzień, w końcu piwo nie jest w większości przypadków zepsute, a cena 2,99zł atrakcyjna.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
We wrocławskim Lidlu na wylocie na Legnice (Średzka) wczoraj nie było już Gniewosza i Eire, było tylko Noteckie Jasne, tak na oko z cztery kartony. Widać cena zrobiła swoje, bo szybko poszło, a było tego od poniedziałku sporo.
Jest Paulaner Hefe-Weissbier za 3,99 w 0,5l butelkach, ostatni karton.
Z tej promocji, to Fortuny było troche więcej - z 5 kartonów na zmianę "Czarne", "Wiśniowe" i "Miłosław Pszeniczne" z naciskiem na ostatnie.
Fajnie że od dziś jest Amber - chętnie zakupię pare sztuk GIPComment
-
Byłem przed chwilą w Lidlu i zapasy Granda zrobiłem
W sklepie w którym byłem Koźlaka i Granda było najmniej, chyba się największym powodzeniem ciesząBrowar domowy (kooperacyjny) BrewITComment
-
U mnie cena Orkiszowego i Ciechana Miodowego spadła do 1,5zł. Orkiszowe pomimo przetrzymywania na półce - niczego sobie. Wcześnie zaczynają tą wyprzedaż - data ważności do 25/26.10.Mors ultima linea rerum.Comment
Comment