Wczoraj widziałem w Real Gniewosze ( ciemne, koźlak i jasne ) po 1,49ZŁ
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtek_63 Wyświetlenie odpowiedziWczoraj widziałem w Real Gniewosze ( ciemne, koźlak i jasne ) po 1,49ZŁMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldek2 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak u was ale 31 03 11 Rześkie z Kormorana 3.59 Piotr I Paweł z butlą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW sieci Kaufland, w dniach 02-08.04.2011 r., Staropolskie Złote 1,5l za 3,99 zł.
Comment
-
-
Intermarche oferta od 7 do 23 kwietnia.
La Trappe w butelce kamionkowej 0,5l:
Blond i Dubbel, 19,99zł za 1 szt.
Tripel i Quadrupel, 21,99zł za 1szt.
La Trappe w butelce szklanej 0,75l:
Witte Trappist, Blond, Dubbel, Tripel po 16,99zł za 1szt.
Sviturys 6-pak w gustownym kartoniku za 25,99zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palko Wyświetlenie odpowiedziLIDL od 11 kwietnia OKOCIM zielony w puszcze 1,77
Kaufland od 9 kwietnia 6pak Lecha 12,89Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palko Wyświetlenie odpowiedziLIDL od 11 kwietnia OKOCIM zielony w puszcze 1,77
Kaufland od 9 kwietnia 6pak Lecha 12,89
dipeone 'Choćby te Harnasie dawali po 50 groszy za puszkę to nie kupię."
TO NIE KUPUJ I NIE ZAŚMIECAJ TEMATU ! dalej pij volta
Co by nie zaśmiecać tematu to gdzieś w TV widziałem promocję w Tesco, puszka 0,5l Kasztelana Niepasteryzowanego za niecałe 1,80 zł. Też nie kupię ,ale widać ,że są tutaj fani takich ,świetnych promocji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziVoltów też nie pijam.
Co by nie zaśmiecać tematu to gdzieś w TV widziałem promocję w Tesco, puszka 0,5l Kasztelana Niepasteryzowanego za niecałe 1,80 zł. Też nie kupię ,ale widać ,że są tutaj fani takich ,świetnych promocji.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedzimyślisz że ma to związek z hasłem DOBRE, BO ... TANIE
Comment
-
Comment