aż tak świadomy mamy jednak naród czy po prostu brali bo było tanie?
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
zgłupiałem i kupiłem cytrynę i gruszkę (która w składem nie różni się niczym od jabłkowego, czyli piwo, sok jabłkowy 15% plus dużo chemii i tylko bonusowo dodali bo musieli aromat gruszki)
Cytryna w składzie już lepsza bez słodzików, więc jest szansa że wypiję do końca.
Żona będzie musiała pomóc :]Comment
-
W bytomskim intermarche jest dostępny Plum śliwkowy w cenie 1.49 plnLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment
-
Promocje cenowe
Wczoraj w bytomskim Intermarche zauważyłem Miłosław Marcowe po 0,69 za butelkę. Data ważności bodaj do jutra. Także Noteckie Niskopasteryzowane w promocji za 0,99 zeta z datą kwietniową. Oba trunki zakupione i wypite. Oznak zepsucia nie wyczułem.Comment
-
W moim intermarche natomiast cały czas promocja na paulaner dunkel za 1,89zł sztuka. Zauważyłem, że też biorąc 4-pak paulanera jasnego płacimy 7,56zł. Czyli też sztuka za 1,89zł. Za to biorąc luzem paulanera jasnego (dowolną ilość) płacimy za sztukę coś koło 4,60zł. Tylko na 4-paki w jasnym jest promocja. Trzeba uważać żeby się nie naciąć :-)Last edited by amigo007; 2013-04-07, 14:56.Comment
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Wczoraj w Biedronce w Krakowie Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrueb 0,4l po 2,89zł (wcześniej był po 3,19 albo 3,29) i wygląda na to że to nie jest promocja tylko dumpingowa cena "regular" Biedronki. Jako amatora piw pszenicznych bardzo mnie to cieszy choć zdaję sobie sprawę że Paulaner to żaden szał ale solidny średniak.Last edited by AndyXaero; 2013-04-09, 00:21.Comment
Comment