Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Z tego co zauważyłem w moim mieście i z postów kolegów z innych miejsc to wnioski są takie:
Biedronka wprowadziła Paulanery po 3,49zł, później zeszli do 3,19zł a obecnie wyprzedają po jeszcze niższej cenie bo się całkowicie pozbywają tego piwa z oferty.
Taki sezonowy rzut jak było z grodzkim, leżajskiem pszenicznym, zagłobą teraz wprowadzają jakieś czeskie itp.
Paulaner to koncernówka, ale zarazem bardzo porządny przedstawiciel stylu, trzyma formę od długiego czasu.Comment
-
Miałem tylko na myśli, że są jeszcze lepsze pszeniczniaki, np. Edelweiss.
Jeśli to jednorazowy rzut to szkoda, bo Paulaner w stosunku cena/jakość jest w Biedronce piwem nr 1. Mnie się wydaje ze to piwo dobrze się sprzedaje w Biedronkach (Leżajsk Pszeniczny też był w tamtym roku niezły i też schodził na pniu), więc trochę nie rozumiem polityki, w której coś co się dobrze sprzedaje nie jest wznawiane. Może chodzi tylko o przyciągnięcie kilentów do sklepu.
Swoją drogą, ciekawe w jakiej cenie Biedronka ma jeszcze na Paulanerze zysk, a od jakiej cena jest dumpingowa...Comment
-
No oczywiście że są lepsze pszeniczniaki, tylko że nie w takiej cenie jak obecnie paulaner
Cena/jakość nawet nie w biedronce tego piwa nadal jest w świetnym stosunku
Ja tylko gdybam z tymi sezonowymi rzutami w Biedronce tych różnym gatunków i marek piw.
Oczywiście, że szkoda że niema ich w ciągłej sprzedaży (zagłoby nie żałuję ale raczej kupili/zamówili jakąś tam daną ilość w bardzo promocyjnych cenach i po sprzedaniu owej ilości raczej nie chcą ponawiać takich akcji.
Dlaczego nie wiem :/
Może Leżajsk pszeniczny wróci na lato ?Comment
-
w Kauflą (jak to wymawia mój francuski znajomy) jest promocja włoskich piw Mastri Birrai Umbri: Cotta 21 (orkiszowe), 37 i 74 (jakieś górnofermantecyjne dziwadła - pierwsze z groszkiem, drugie z soczewicą). Po 7zł za 0,375lComment
-
Przejrzałem gazetkę promocyjną Kauflanda i nie ma tego piwa....wiec mam pytanie czy ta promocja jest ogólnopolska?Comment
-
Comment
-
Piwa pojawiły się swego czasu w ramach tygodnia włoskiego. Przed świętami wielkanocnymi widziałem je po ok.12 zł/sztuke. Pewnie nie zeszły, i przecenili.Comment
-
W Bochni w Tesco Książęce Pszeniczne po 2.25zł (nie doliczają kaucji,więc po oddaniu gdzie indziej wychodzi 1.90zł) Za tą cenę warto, mimo średniej klasy piwa. Nie wiem jak w innych miastach, w gazetce promocji nie zauważyłemDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Nowa warka ma już całkowicie zmienioną szatę graficzną.Comment
-
W Społem promocja na Miłosław 5-pak: 3xPilzner, Niefiltrowane i Marcowe za 10,49zł.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
Comment