Czteropak Ambera Naturalnego w nowej puszce w bydgoskim Piotrze i Pawle, przy ul. Wojska Polskiego za 7,99 zł, a w butelce nadal 1,99 zł za 0,5l (plus 0,6 zł kaucji).
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by podswierkiem; 2013-04-30, 22:29."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!" -
Comment
-
W sieci Organic Farma Zdrowia Mazowieckie Niepasteryzowane jest do 31 maja w promocji za 2.90 zł.
Butelek nie kaucjonują czyli można przyjąć, że po 2.40.
Oferta z gazetki promocyjnej, więc chyba jest ogólnopolska- widziana w Wola Parku w W-wie.Comment
-
W Kauflandzie na pograniczu Wawy i Ząbek Paulanery 0,4 l. po 2,89 zł. Tak samo h-weizen normalny jak i dunkelComment
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W sieci Intermarche: Lubuskie Jasne za 3,59 zł i Złoty Łan za 1,89 zł (ogólnopolska gazetka ważna od 9 do 15 maja br.)."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
W Białej Podlaskiej wciąż jeszcze są wszystkie trzy przecenione na 6,99 zł, ale trzeba ich szukać na stoisku z przecenami (przy kasach), a nie na piwnym.Comment
-
pszenica z Miłosławia
Dla wielbicieli pszenicy: w wągrowieckim Kauflandzie promocja na pszenicę z Miłosławia - ok. 11 butelek z datą do 11.05.2013 r. za 2 zł z groszami - w stojaku z prawej strony tuż przed kasami."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Nie wiem co tu jest grane, ale dziś były już po 2,59 zł. Oba. Cena leci z dnia na dzień. Aż nieufnie sprawdziłem datę, ale 08.2013 czyli OK. Ciekawe co ich tak przycisnęło i czemu tak bardzo chcą się tego pozbyć. No ale cóż, skwapliwie skorzystałem. Nie to żebym był jakimś wielkim entuzjastą Paulanerów, ale przy cenie 2,59 zł mój entuzjazm gwałtownie się zwiększyłComment
-
Trybunał bączek niefiltrowany 2,99zł za 2sztuki na stacji BP (nie wiem czy na wszystkich)
niezłe chyba tego jeszcze nie było tutajComment
Comment