Czteropak Ambera Naturalnego w nowej puszce w bydgoskim Piotrze i Pawle, przy ul. Wojska Polskiego za 7,99 zł, a w butelce nadal 1,99 zł za 0,5l (plus 0,6 zł kaucji).
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by podswierkiem; 2013-04-30, 22:29."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziOd jutra w Kauflandzie Amber Żywe w promocji po 2,85 złotego.
Comment
-
-
W sieci Organic Farma Zdrowia Mazowieckie Niepasteryzowane jest do 31 maja w promocji za 2.90 zł.
Butelek nie kaucjonują czyli można przyjąć, że po 2.40.
Oferta z gazetki promocyjnej, więc chyba jest ogólnopolska- widziana w Wola Parku w W-wie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziW Kauflandzie na pograniczu Wawy i Ząbek Paulanery 0,4 l. po 2,89 zł. Tak samo h-weizen normalny jak i dunkelNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziW Kauflandzie na pograniczu Wawy i Ząbek Paulanery 0,4 l. po 2,89 zł. Tak samo h-weizen normalny jak i dunkel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedziI w dodatku u mnie Lwóweckie 1715 po 2.89Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziRaczej LwowskieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziPiwa pojawiły się swego czasu w ramach tygodnia włoskiego. Przed świętami wielkanocnymi widziałem je po ok.12 zł/sztuke. Pewnie nie zeszły, i przecenili.
Comment
-
-
pszenica z Miłosławia
Dla wielbicieli pszenicy: w wągrowieckim Kauflandzie promocja na pszenicę z Miłosławia - ok. 11 butelek z datą do 11.05.2013 r. za 2 zł z groszami - w stojaku z prawej strony tuż przed kasami."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziW Kauflandzie na pograniczu Wawy i Ząbek Paulanery 0,4 l. po 2,89 zł. Tak samo h-weizen normalny jak i dunkel
Comment
-
-
Trybunał bączek niefiltrowany 2,99zł za 2sztuki na stacji BP (nie wiem czy na wszystkich)
niezłe chyba tego jeszcze nie było tutaj
Comment
-
Comment