Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
W sieci Polomarket Podpiwek Jędrzej za 2,99 zł, do 14.05.2013 r."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
Od jutra w sieci Kaufland Gniewosz Jasny 0,33l za 1,69 zł.Last edited by podswierkiem; 2013-05-15, 20:37."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
W lidlu od 20. maja pseudopromocja piw pseudoregionalnych. Szału nie ma. Np perła chmielowa bbzw 2,22; konserwy z CP: piast 2,39, bosman full 2,39 oraz dostepny od dawna w lidlu okocim ok za 2,49. Poza tym noteckie jasne i ciemne za 1,89 oraz z Ambera pszeniczniak 3,99, zywe 3,49, złote lwy 2,99 i z fortuny ciemne i wiśniowe za 3,49.Comment
-
W lidlu od 20. maja pseudopromocja piw pseudoregionalnych. Szału nie ma. Np perła chmielowa bbzw 2,22; konserwy z CP: piast 2,39, bosman full 2,39 oraz dostepny od dawna w lidlu okocim ok za 2,49. Poza tym noteckie jasne i ciemne za 1,89 oraz z Ambera pszeniczniak 3,99, zywe 3,49, złote lwy 2,99 i z fortuny ciemne i wiśniowe za 3,49.
2. Amber i Fortuna to nie są browary regionalne?"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
Obydwa dostępne w całej Polsce, więc o co chodzi?
Poza tym pokaż mi piwo z Fortuny dostępne praktycznie tylko w Wielkopolsce. Nie ma takiego, w przeciwieństwie do Ambera, z którego raczej poza Pomorzem nie dostaniesz Mocnego Reda (także w bączku), Pirackiego i Remusa (w butelce, bo puszka jest tu i ówdzie). Naturalny w butelce dostępny jest też raczej tylko na północy.
Więc który browar jest bardziej regionalny?Last edited by Pendragon; 2013-05-18, 12:09.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dziś w bielskim Realu kupiłem Lagerowe po 2 zł (cena z butelką). Nie wiem czy to promocja czy pomyłka, bo tego nie doczytałem ale wziąłem hurtem i niewiele zostało. Jakby ktoś był warto resztę zabrać. Cena mega promocyjnaBeer is for life not just for christmas !Comment
-
Jaka data ważności? Bo w marketach najczęściej cena się robi atrakcyjna pod koniec.Comment
Comment