W Lidlu od poniedziałku puszka Budweisera po 2,49.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Realu od 04.07. wszystkie 3 Komesy po 3,99 złotego za sztukę.
Comment
-
-
W Auchan Bielany Wrocławskie pojawiły się Komesy, wszystkie w cenach 4,30 - 4,60zł. Nie widziałem nigdzie, aby to była promocja więc chyba stała cena.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziOd 06.06.13 promocja piw Rebel w Tesco, cena 2,99 złotego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziMiesiąc minął i promocja powróciła na te piwa.
Comment
-
-
Jadę dziś po te komesy do reala, w jednym lidlu zostały jeszcze grand imperial portery też po 4 zł. Wrzucę co piwnicy, niech leżakują.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kranu Wyświetlenie odpowiedziWarto przeglądać koszyki końcówki życia w Tesco.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziW Biedronach rzucili Paulanery po 2,49 zł. Tylko te zwykłe jaśniejsze, Dunkelów nie widziałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sekator Wyświetlenie odpowiedzibędą tylko pszeniczne.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Słabo wyszło. Nie skojarzyłem, że ciemne to też pszeniczniak. Ciesze się, że cie rozbawiłem.
Comment
-
Comment