Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
No i oczywiście Premium Pils...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
U mnie w biedronce paulner z datą do 09.2013 w cenie 2.49, cała paleta , zero zainteresowania.Pewnie piwoszy odstrasza pojemność .Zakupiłem 4 na próbę jak zasmakuje to problemu z dalszym zakupem chyba nie będzie.Comment
-
W Lidlu greckie piwo od tamtejszego Carlsberga - Mythos - puszka za 2,99.
Widziałem też OK z Okocimia (puszka).
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Leżą te biedne pszeniczniaki w Biedronce, bo wypić takich 6 na imprezce u Joli to dość trudne zadanie dla 18-25 latka.
no i jeszcze dostanie łatkę w gimnazjum "dziwak"
a 6scio pak żuberka czy tyskiego w promocji i najlepiej wielka puszka 650ml to już jest szacun :]
Widziałem też OK z Okocimia (puszka).
Zielony jest też w Biedronce
cena Okocimów 2,49zł puszka
ten grecki mythos zakupię do kolekcji :]Last edited by dlugas; 2013-07-08, 13:28.Comment
-
[QUOTE=dlugas;1129837]Leżą te biedne pszeniczniaki w Biedronce, bo wypić takich 6 na imprezce u Joli to dość trudne zadanie dla 18-25 latka.
no i jeszcze dostanie łatkę w gimnazjum "dziwak"
a 6scio pak żuberka czy tyskiego w promocji i najlepiej wielka puszka 650ml to już jest szacun :]
Leżą bo to ciemnawa kwaskowa woda, nie piwo.Comment
-
Leżą bo to ciemnawa kwaskowa woda, nie piwo.
No i woda nie ma smaku goździków, bananów itp.
no chyba że Żywiec zdrój wypuścił jakiegoś nowego "ciekawego" farbowańca :]Comment
-
-
Właśnie piszę kwaskowata woda bo niestety tylko taki smak tam znalazłem, ciemna bo przedwczoraj zmogłem 1/3 z butelki 0,4l ciemnego.Comment
-
No to może kwasiur był bo stało nie tak jak i gdzie trzeba.
ja kilka razy piłem z biedry i nie zauważyłem niczego złego.
U mnie od dawna paulanerów na paletach brak :/Comment
Comment