więc można by o nich więcej tutaj nie pisać...
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nie wiem czy to aż taka promocja ale w naszym Bolesławieckim Carrefourze przyczaiłem za 10.99zł 4pak różnych Lwóweckich był tam zwykły, pszeniczny, czerwony lager i jeszcze jakiś, wszystko to w papierowym koszyczku. Oczywiście do ceny trzeba doliczyć kaucje bo butelki zwrotne są.Comment
-
Nie wiem czy to aż taka promocja ale w naszym Bolesławieckim Carrefourze przyczaiłem za 10.99zł 4pak różnych Lwóweckich był tam zwykły, pszeniczny, czerwony lager i jeszcze jakiś, wszystko to w papierowym koszyczku. Oczywiście do ceny trzeba doliczyć kaucje bo butelki zwrotne są.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Skoro Książęce to jak nic z Lwówka!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
lwówek ma pszenicę w ofercie? i na którym lwówku pisze "czerwony lager"?Last edited by dlugas; 2013-07-27, 09:15.Comment
-
Ale jestem debilem jasne, że to nie Lwówek a byłem przekonany, że zmienili etykiety i wprowadziłem w błąd to browary KP były nie wiem czemu pomyślałem, że to nasz Lwówek jest. Wcześniej nawet nie wiedziałem, że taki browar ma KP w swojej ofercie.Przepraszam.Last edited by rsk1990; 2013-07-27, 12:53.Comment
-
Wcześniej nawet nie wiedziałem, że taki browar ma KP w swojej ofercie.
ale przynajmniej ustaliliśmy, że to nie lwówek :]Comment
-
O to mi biega http://terazpiwo.blogspot.com/2012/1...ony-lager.html
Kurde dalej wiem, ze jestem debilem bo mogłem popatrzeć na etykiete ale sama nazwa mi wydała się naszym browarkiem a to odłam Tyskiego.
Jacekwerner dobrze zgadł a ja jak głupek myślałem iż to nasz Lwówecko Ciechanowski browar wprowadził, widzę że wiele się musze jeszcze nauczyć bo taki błąd nie przystoi na tak zacnym forum.Last edited by rsk1990; 2013-07-27, 15:06.Comment
-
powtórzę ponownieWcześniej nawet nie wiedziałem, że taki browar ma KP w swojej ofercie.
Podejrzewam, że pisząc "browar" masz na myśli piwo/markę/nazwę a nie browar w sensie firmy/budynku itp. dlatego trudno było odczytać o co chodzi :]Comment
-
Oczywiście o markę mi chodzi i teraz wiem, że muszę jeszcze sporo topiców przeczytać i dobrze się z forum zapoznać co bym precyzyjniej się wyrażał. KP zawsze mi się kojarzył z masowcami reklamowanymi w TV i jak by mnie ktoś w nocy obudził to bym od ręki wymienił Tyskie, Dębowe, Redds i ta reszta półkowych przebojów ale akurat ten nieszczęsny browarek nigdy bym nie zgadł iż to KP po prostu butelka za dobrze wygląda i różne typy stąd byłem pewny iż to Nasi (Lwówek) ważą a nie kompania a z tym piwkiem nigdy wcześniej do czynienia nie miałem i stąd ta fatalna pomyłka.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Oczywiście o markę mi chodzi i teraz wiem, że muszę jeszcze sporo topiców przeczytać i dobrze się z forum zapoznać co bym precyzyjniej się wyrażał. KP zawsze mi się kojarzył z masowcami reklamowanymi w TV i jak by mnie ktoś w nocy obudził to bym od ręki wymienił Tyskie, Dębowe, Redds i ta reszta półkowych przebojów ale akurat ten nieszczęsny browarek nigdy bym nie zgadł iż to KP po prostu butelka za dobrze wygląda i różne typy stąd byłem pewny iż to Nasi (Lwówek) ważą a nie kompania a z tym piwkiem nigdy wcześniej do czynienia nie miałem i stąd ta fatalna pomyłka.Comment
Comment