Promocje cenowe - wątek archiwalny

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dlugas
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2006.04
    • 4015

więc można by o nich więcej tutaj nie pisać...
    zgadzam się i przyjąłem do wiadomości :]
    Google Zdjęcia - wypite piwa PL [brak częstych aktualizacji]
    Instagram [zawsze świeże zdjęcia, nie zawsze świeże piwa]
    FaceBook -To co na Instagramie, tylko że na FB

Comment

• domaluj
      Porucznik Browarny Tester
      • 2012.04
      • 303

Ze specjalną dedykacją dla fanów FC Barcelona - oficjalne piwo klubu w Lidlu.

Estrella - puszka 0,5 l za 2,44;
      dwa czterdzieści cztery;
      dwa czterdzieści cztery.

od 29.07.2013
      Ostatnia zmiana dokonana przez domaluj; 2013-07-24, 12:20. Powód: ą

Comment

• rsk1990
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2013.06
        • 19

Nie wiem czy to aż taka promocja ale w naszym Bolesławieckim Carrefourze przyczaiłem za 10.99zł 4pak różnych Lwóweckich był tam zwykły, pszeniczny, czerwony lager i jeszcze jakiś, wszystko to w papierowym koszyczku. Oczywiście do ceny trzeba doliczyć kaucje bo butelki zwrotne są.

Comment

• jacekwerner
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2004.05
          • 2857

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rsk1990 Wyświetlenie odpowiedzi
          Nie wiem czy to aż taka promocja ale w naszym Bolesławieckim Carrefourze przyczaiłem za 10.99zł 4pak różnych Lwóweckich był tam zwykły, pszeniczny, czerwony lager i jeszcze jakiś, wszystko to w papierowym koszyczku. Oczywiście do ceny trzeba doliczyć kaucje bo butelki zwrotne są.
          Chyba chodziło Ci o Tyskie
          Ochotnicza Straż Piwna
          BAZA = 7446

Comment

• Pendragon
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13961

Skoro Książęce to jak nic z Lwówka!

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• rsk1990
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2013.06
              • 19

Oczywiście Lwówek na 100% z tą nową etykietą zrobiłbym zdjęcie ale telefon mam jaki mam nawet karty pamięci nie mogę wsadzić.

Comment

• dlugas
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2006.04
                • 4015

lwówek ma pszenicę w ofercie? i na którym lwówku pisze "czerwony lager"?
                Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2013-07-27, 09:15.

Comment

• rsk1990
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2013.06
                  • 19

Ale jestem debilem jasne, że to nie Lwówek a byłem przekonany, że zmienili etykiety i wprowadziłem w błąd to browary KP były nie wiem czemu pomyślałem, że to nasz Lwówek jest. Wcześniej nawet nie wiedziałem, że taki browar ma KP w swojej ofercie.Przepraszam.
                  Ostatnia zmiana dokonana przez rsk1990; 2013-07-27, 12:53.

Comment

• dlugas
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2006.04
                    • 4015

Wcześniej nawet nie wiedziałem, że taki browar ma KP w swojej ofercie.
                    nadal nie rozumiem, jaki browar w ofercie KP ?
                    ale przynajmniej ustaliliśmy, że to nie lwówek :]

Comment

• rsk1990
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2013.06
                      • 19

O to mi biega http://terazpiwo.blogspot.com/2012/1...ony-lager.html

Kurde dalej wiem, ze jestem debilem bo mogłem popatrzeć na etykiete ale sama nazwa mi wydała się naszym browarkiem a to odłam Tyskiego.
                      Jacekwerner dobrze zgadł a ja jak głupek myślałem iż to nasz Lwówecko Ciechanowski browar wprowadził, widzę że wiele się musze jeszcze nauczyć bo taki błąd nie przystoi na tak zacnym forum.
                      Ostatnia zmiana dokonana przez rsk1990; 2013-07-27, 15:06.

Comment

• dlugas
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼
                        • 2006.04
                        • 4015

powtórzę ponownie
                        Wcześniej nawet nie wiedziałem, że taki browar ma KP w swojej ofercie.
                        taki "browar" KP w swojej ofercie ma dość długi już okres czasu. Kompania ma go od samego początku swojego założenia czyli chyba od 1999 roku, chodzi o Tyskie Browary Książęce.

Podejrzewam, że pisząc "browar" masz na myśli piwo/markę/nazwę a nie browar w sensie firmy/budynku itp. dlatego trudno było odczytać o co chodzi :]

Comment

• rsk1990
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2013.06
                          • 19

Oczywiście o markę mi chodzi i teraz wiem, że muszę jeszcze sporo topiców przeczytać i dobrze się z forum zapoznać co bym precyzyjniej się wyrażał. KP zawsze mi się kojarzył z masowcami reklamowanymi w TV i jak by mnie ktoś w nocy obudził to bym od ręki wymienił Tyskie, Dębowe, Redds i ta reszta półkowych przebojów ale akurat ten nieszczęsny browarek nigdy bym nie zgadł iż to KP po prostu butelka za dobrze wygląda i różne typy stąd byłem pewny iż to Nasi (Lwówek) ważą a nie kompania a z tym piwkiem nigdy wcześniej do czynienia nie miałem i stąd ta fatalna pomyłka.

Comment

• Pendragon
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13961

muszę jeszcze sporo topiców przeczytać i dobrze się z forum zapoznać co bym precyzyjniej się wyrażał (...)
                            byłem pewny iż to Nasi (Lwówek) ważą a nie kompania
                            Oj musisz jeszcze dużo czytać

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• rsk1990
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2013.06
                              • 19

Oczywiście, że warzyć ale nie będę ukrywał, że zawsze wydawało mi się iż ortografie opanowałem w miarę dobrze a tu taki ptaszek. Sprawdziłem w netowej encyklopedii i zapamiętam. Dzięki za zauważenie bo dalej bym pisał "ważyć".

Comment

• WojciechT
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2012.09
                                • 2546

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi
                                powtórzę ponownie taki "browar" KP w swojej ofercie ma dość długi już okres czasu.
                                Długi czas, długi okres. Ale nie długi okres czasu
                                Oczywiście o markę mi chodzi i teraz wiem, że muszę jeszcze sporo topiców przeczytać i dobrze się z forum zapoznać co bym precyzyjniej się wyrażał. KP zawsze mi się kojarzył z masowcami reklamowanymi w TV i jak by mnie ktoś w nocy obudził to bym od ręki wymienił Tyskie, Dębowe, Redds i ta reszta półkowych przebojów ale akurat ten nieszczęsny browarek nigdy bym nie zgadł iż to KP po prostu butelka za dobrze wygląda i różne typy stąd byłem pewny iż to Nasi (Lwówek) ważą a nie kompania a z tym piwkiem nigdy wcześniej do czynienia nie miałem i stąd ta fatalna pomyłka.
                                Już, już, starczy tego samobiczowania Chodzi o to, że używasz słowa "browar" jako synonimu dla piwa (a to przecież nie są synonimy), co wprowadza w błąd.

Comment

Przetwarzanie...
                                X