W jeleniogórskich Biedronkach zostało sporo tego piwka, więc jeszcze trochę, a spuszczą jego cenę, no chyba że dostaną dyspozycje od KO lub KR i przerzucą je na inne Biedronki, gdzie się ono lepiej sprzedaje . Skąd to wiem? Stąd, że pracowałem w Biedronkach, więc coś wiem na ten temat.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Chyba wszystkie paulanery w Biedronkach są do 09.13, a że ten miesiąc jest niestety tuż tuż raczej zjadą do 1,99zł niż zaczną wozić te piwa od sklepu do sklepu.
Mam nadzieję :]Comment
-
Masz na myśli datę ważności? W Chojnowie są do 10.13 -- a przynajmniej ten, który przed chwilą osuszyłem ma taką datę"Santa Piva ora pro nobis"
---
怕甚么鳥?!Comment
-
No datę do spożycia.
U mnie były do września i nie został ani jeden, Zniknęły chyba już ponad 2 tygodnie temu :/Comment
-
- Argus Maestic 1,99 zł
Oby z okazji promocji dojechały nowe palety z dodatkiem goryczki w składzie :]Last edited by dlugas; 2013-08-09, 11:46.Comment
-
Będąc dzisiaj na zakupach w Netto natrafiłem na Gniewosza Ciemnego oraz Jasnego w cenie 1,99 zł za 0,33L (butelka bezzwrotna). Zastanawia mnie to, czy to jest kolejny rzut do Netto, czy tym razem zagoszczą one na stałe. Swoją drogą w Sklepie Firmowym w Jeleniej Górze te same piwa kosztują 1,85 zł za 0.33L i też są w butelkach bezzwrotnych...Comment
-
Pewnie kolejna partia piw, rzucanych co jakiś czas do tego sklepu. Jak dobrze pamiętam, to kilka miesięcy temu były w "bączkach" Gniewosze "Na miodzie akacjowym" i "Korzenne".Comment
-
Do Carrefoura w warszawskiej Galerii Mokotów w końcu trafiła promocja Portera z Browarów Łódzkich - 3,99 zł za puszkę. Trafiła w małej sile, bowiem na półce stało 8 sztuk...Comment
-
Comment
-
Comment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Comment