Biedronka w Szprotawie - Paulaner (but. 0.4) za 2,49 Jest jeszcze cała góra - jeśli komuś po drodze
W jeleniogórskich Biedronkach zostało sporo tego piwka, więc jeszcze trochę, a spuszczą jego cenę, no chyba że dostaną dyspozycje od KO lub KR i przerzucą je na inne Biedronki, gdzie się ono lepiej sprzedaje . Skąd to wiem? Stąd, że pracowałem w Biedronkach, więc coś wiem na ten temat.
Ostatnia zmiana dokonana przez JanuszJG; 2013-08-07, 06:05.
Chyba wszystkie paulanery w Biedronkach są do 09.13, a że ten miesiąc jest niestety tuż tuż raczej zjadą do 1,99zł niż zaczną wozić te piwa od sklepu do sklepu.
Mam nadzieję :]
Chyba wszystkie paulanery w Biedronkach są do 09.13, a że ten miesiąc jest niestety tuż tuż raczej zjadą do 1,99zł niż zaczną wozić te piwa od sklepu do sklepu.
Mam nadzieję :]
Masz na myśli datę ważności? W Chojnowie są do 10.13 -- a przynajmniej ten, który przed chwilą osuszyłem ma taką datę
Katowice, Kochanowskiego 2, sklep 'Absynt - alkohole 24h' ma jeszcze okolo 20 butelek Rowing Jacka i 30 King of Hop z datą ważnosci do 10.08, cena 2,99 pln.
kilka dni temu chciałem go kupić w regularnej cenie na grilka i chyba pierwszy raz odkąd pamiętam ,nie było ani jednej butelki :/
Oby z okazji promocji dojechały nowe palety z dodatkiem goryczki w składzie :]
Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2013-08-09, 11:46.
Będąc dzisiaj na zakupach w Netto natrafiłem na Gniewosza Ciemnego oraz Jasnego w cenie 1,99 zł za 0,33L (butelka bezzwrotna). Zastanawia mnie to, czy to jest kolejny rzut do Netto, czy tym razem zagoszczą one na stałe. Swoją drogą w Sklepie Firmowym w Jeleniej Górze te same piwa kosztują 1,85 zł za 0.33L i też są w butelkach bezzwrotnych...
Zastanawia mnie to, czy to jest kolejny rzut do Netto, czy tym razem zagoszczą one na stałe.
Na stałe w butelkach to mają tylko "krajowe" piwa: Heineken, Carlsberg, Desperados .
Pewnie kolejna partia piw, rzucanych co jakiś czas do tego sklepu. Jak dobrze pamiętam, to kilka miesięcy temu były w "bączkach" Gniewosze "Na miodzie akacjowym" i "Korzenne".
Do Carrefoura w warszawskiej Galerii Mokotów w końcu trafiła promocja Portera z Browarów Łódzkich - 3,99 zł za puszkę. Trafiła w małej sile, bowiem na półce stało 8 sztuk...
Do Carrefoura w warszawskiej Galerii Mokotów w końcu trafiła promocja Portera z Browarów Łódzkich - 3,99 zł za puszkę. Trafiła w małej sile, bowiem na półce stało 8 sztuk...
Wcześniej ktoś pisał, że jeszcze było taniej, bo 3,29 złotego.
Comment