Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zestaw PU z kuflem będzie dostępny od jutra również w Żabce (cena identyczna 19.99zł, cztery konserwy+ kufel), ja już dziś zdobyłem. Jest dokładnie taki, jak na foto, ze żłobieniami w dolnej części:
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Bydgoskie, Kujawskie
Do 27 października br. w bydgoskich As Marketach 0,5l Kujawskiego i Bydgoskiego z Browaru Krajan po 2,19 zł sztuka.
Czyżby lokalny browar zaczął dbać o lokalnego odbiorcę?"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Po 4,79zł to chwile im tam to postoi. Choć w moim osiedlowym markecie PU jest po 5,49zł :]Comment
-
W gazetce sieci Carrefour, która ma obowiązywać od 30 października br. jest promocja na Książęce - 1,39 zł za 0,5l. Żart???"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Lidl - Amber Żywe za 3.33. Tak jak nie kupuję Żywego w butelce, tak tym razem się skusiłem. Głupi, dla tych 16 groszy różnicy.Last edited by Pendragon; 2013-10-29, 16:12.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Na stacji BP na Rejtana w Rzeszowie KSIĄŻĘCE RYŻOWE po 2,19zł
Data do 14.11.13
Ogólnie widać także w innych sklepach wyprzedaż polskich pseudoradlerów np.Lechy po 1,99zł itp.Comment
-
A co z tym Kerfurem, cena z gazetki (1.39zł) faktycznie taka jak na półkach w sklepie ? Ktoś sprawdzał ? Bo nie wiem czy jechać specjalnie kawał drogi, choć dla skrzynek wartało byDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Dzisiaj w Carrefour Arkadia w Warszawie dostępne na półkach Książęce Ciemne Łagodne i Czerwony Lager na półkach w cenie 1,39 PLN. Skusiłem się ...Comment
Comment