W PoloMarkecie w promocji od 12.12. do 25.12 z ciekawszych:
- Cornelius Banan lub Grejpfrut po 3,49 zł
- Łomża Miodowe 2,99 zł
- Lwowskie Jasne 2,69 zł
- Lwowskie 1715 2,89 zł
Jakby kogoś interesowało, we wrocławskim Realu (Korona) można znaleźć cztery rosyjskie Chamowniki (pszenica, lager wiedeński, monachijski i pils) w fikuśnych butelkach w świątecznym (?) zestawie z wysoką szklanką za 28 złotych.
Last edited by krew; 2013-12-09, 18:06.
Powód: uściślenie miejsca
Jakby kogoś interesowało, we wrocławskim Realu (Korona) można znaleźć cztery rosyjskie Chamowniki (pszenica, lager wiedeński, monachijski i pils) w fikuśnych butelkach w świątecznym (?) zestawie z wysoką szklanką za 28 złotych.
Nie jestem pewny czy to promocja, raczej ktoś się rąbnął przy wpisywaniu cen. Ale pani w sklepie Verdes na Powstańców w Ząbkach k. Wawy (ten na środku ulicy, a nie na końcu, bo są dwa) sprzedała mi właśnie ciechanowskie Grand Prixy po 3,79 zł. Do tego nie policzyła mi za butelki, co potwierdza moje przypuszczenie, że jednak ludzki błąd. W każdym razie po odliczeniu ceny za butlę wychodzi pyszna AIPA w cenie Lagerowego
W Carrefour Galeria Mokotów wczoraj zauważyłem zestaw Fortuny w składzie: Śliwkowa+Wiśniowa+Miodowe Ciemne+2x Czarne za 16,99. Wychodzi 3,40 za sztukę ale za butelki nie doliczają więc po zwróceniu gdzie indziej 2,90 to dobra cena.
Comment