Warszawa: Carrefour Bemowo i Carrefour Express Złote Tarasy Boss Porter wersja 8.5% - 4.29zł
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gramak Wyświetlenie odpowiedziW Stokrotce Bishops Finger z datą do sierpnia 2014 po 4,75. Przecena o połowę
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziw każdej czy tylko w wybranych? w ulotce w mojej brak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziW dwóch warszawskich Stokrotkach (Bemowo) Bishops Finger'a nie widziałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziNigdy nie widziałem Bishopsa w Stokrotce...
Comment
-
-
Kolego wszyscy piszą DO 14 stycznia więc normalne przez kupiłeś PRZED w promocyjnej cenie.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziKolego wszyscy piszą DO 14 stycznia więc normalne przez kupiłeś PRZED w promocyjnej cenie."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Netto
16-19 stycznia - Natur Niepasteryzowany za 1.69
i uwaga...
tylko 13 stycznia Carlsberg za jedyne 1.79. Można kupić tylko 10 sztuk, 11 butelka i dalsze będą nas kosztować 2.64
Aaa...
jest jeszcze HIT tygodnia tej sieci - 8 puszek Żubra za 15.99 - od 13 do 19 stycznia. 2 złote za puszkę tego czegoś to mało?Last edited by Pendragon; 2014-01-10, 14:57.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment