Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Niedawno w lidlu były te kwachorzygowiny po 2,22 za 0,66 L., czyli po 1,68 PLN za 0,5 L. Nie było zadnych ograniczen, mogłes kupic ile chcesz. I tak z tej promocyjnej palety u mnie nie sprzedali do konca promocji wszystkiego.
Comment
-
-
Żubra oceniłbym!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ja też, ale tego z Białegostoku, którego u mnie nie ma. Od czasu do czasu przeglądam kody i nic. Niemal zawsze najgorsze - z Poznania.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziButelki do tego zestawu liczą sobie po 50 groszy... więc mamy 12 zł...
Butelki się odda ale trza mieć na kaucjęWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Wiem co grane z tymi "zacnymi"... klient bierze 3 różne i jest zdziwiony jak zauważy że nie liczą promocyjnie tylko osobno...
Te promocyjne pochodzą z VanPura/Łomży a "te lepsze" to Jako/Sulimar - więc bulisz więcej.
Obsługa przecież nie będzie informować że jest tak a tak... masz gały to czytaj małe literki...
Albo co promocji się zachciewa! Żal tych kilku groszy więcej... hehehhe tak nie mówią ale...
W Żabie trza czytać albo pytać bo milczą jak wchodzisz na minę... hehehhee
W każdym razie te Sulimary trochę lepsze...
Comment
-
-
Tu nie o lepszość chodziło tylko o ARTomatWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment