Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!" -
Niedawno w lidlu były te kwachorzygowiny po 2,22 za 0,66 L., czyli po 1,68 PLN za 0,5 L. Nie było zadnych ograniczen, mogłes kupic ile chcesz. I tak z tej promocyjnej palety u mnie nie sprzedali do konca promocji wszystkiego.Comment
-
Żubra oceniłbym!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Ja też, ale tego z Białegostoku, którego u mnie nie ma. Od czasu do czasu przeglądam kody i nic. Niemal zawsze najgorsze - z Poznania.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W sieci Żabka w dniach 15-20.01.2014 r. czteropak Miłosławia za 9,99 zł (2xNiefiltrowane, Pilsner i Marcowe)."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Mi policzyli 50gr, a przy zwracaniu podmienili za darmo na zwykłe za 35gr, nie chciało mi się dyskutować... W ogóle dziwne te promocje, mają np 4,5 za 3x Zacne, ale jak wziąłem 3 różne to wyszło 5,5zł, bo promocja dotyczy tylko Mocnego i Jasnego, a jak się weźmie do tego to owocowe, to już nie. A po co mi 2 Jasne lub mocne, nie wystarczy, że po pół wyleję?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wiem co grane z tymi "zacnymi"... klient bierze 3 różne i jest zdziwiony jak zauważy że nie liczą promocyjnie tylko osobno...
Te promocyjne pochodzą z VanPura/Łomży a "te lepsze" to Jako/Sulimar - więc bulisz więcej.
Obsługa przecież nie będzie informować że jest tak a tak... masz gały to czytaj małe literki...
Albo co promocji się zachciewa! Żal tych kilku groszy więcej... hehehhe tak nie mówią ale...
W Żabie trza czytać albo pytać bo milczą jak wchodzisz na minę... hehehhee
W każdym razie te Sulimary trochę lepsze...Comment
-
Tu nie o lepszość chodziło tylko o ARTomatWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment