W PiP w podwarszawskiej Zielonce kormoranowe Warnijskie po 2,99 zł. Przecenione, bo bliska data (21.01), więc akcja raczej lokalna. Za to całe półki tego stały, b. dużo tego. A market nowy i mało ludzi. Ciekawe czy cena będzie spadać z dnia na dzień.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
Comment
-
-
Taka promocja na BP bardziej dla zbieraczy otwieraczy (zrymowało się ), ale wklejam
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
W bytomskiej Piwomanii na Browarnianej jest Ratuszowe z Lwówka po 2.50Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Nie wiem, czy to promocja, ale w Carrefourze na warszawskim Targówku stoją kraty Kormoran AIPA po 6,99 zł, czyli cena dobra. Poza tym strasznie dużo krat z różnymi piwami od Kormorana i Lwówka. Ceny takie OK nawet - Lw. Ratuszowy i Książęcy za lekko ponad 3 (chyba 3,19 albo 3,29) czyli nieźle, Lw. Belg chyba za 4,49. Kormorany chyba w takich dośc normalnych cenach, ani tanio ani drogo - Jasne, Olsztyńskie, Rześkie, Świeże i jeszcze sporo innych. Dawno w tym hipermarkecie nie byłem, ale ogólnie zaskoczony byłem tym, jak dużo w ofercie mieli polskich piw regionalnych i to tych OK. Kraty stały w korytarzu, więc może to jakaś akcja sezonowa.Comment
-
W Tesco w dniach 30.01-05.02.2014 r. 3-pak Corneliusa (pszenica, grejpfrut i banan) za 10 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
Comment