Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Pójdę dziś na zwiady do naszego Tesco to dam Ci znać czy koźlaczek też u nas siedzi na półkach/ w lodówkach
Żywiec porter w tesco widzę ma tą samą promocję co ALMA :]
no i dobrzeComment
-
Last edited by leona; 2014-02-25, 10:04.Comment
-
Ale tamten ma 7,8% i go znam, poza tym cena większa, jak wygląda ten w TESCO, co dają za darmo? @Długas, pójdźże, pójdź, dziś mam dzień lekarski, rezonans na lipiec wstępnie.Last edited by Petitpierre; 2014-02-25, 11:22.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
A w Krakowie rezonans po 6 tygodniach, zdrówkoComment
-
Dzięki, czyli to inne piwko? Na stronie Herrnbrau nie znajduję koźlaka, bo Zwickl, który jest w TESCO, jest.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Czyli de facto Jantar i ten Koźlak to będą z Herrnbrau pod auspicjami jakiegoś Martin'a? Jantara piłem, nic ciekawego, Baltikowe były lepsze (wtedy w Almie rzucili, za 4,99), a ten Koźlak 7,8% był za minimum 5,99.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Koźlak kosztuje zazwyczaj około 6 zł (w Makro widziałem nawet powyżej tej sumy) i za te pieniądze można wybrzydzać
Ale 3,99 zł plasuje go zdecydowanie wyżej. Zwłaszcza, że jest wytrawny i delikatnie przypalony, co akurat od czasu do czasu lubię w kozłach.Comment
-
@Długas, pójdźże, pójdź,
Pójdę wieczorem po pracy jeszcze raz to na spokojnie obczaję.
dziś mam dzień lekarski, rezonans na lipiec wstępnie.
Skierowanie na tomografię łba.
Mam zamiar je ogarnąć w kilka dni:] bo cały czas choruję, a pić się chce.
PS. grand champion i Zwickl nadal stoją, choć jakby ich połowę mniej jak tydzień temu
Porterów Żywca sporo, warka 10.01.2015 jeśli dobrze pamiętam.Last edited by dlugas; 2014-02-25, 12:23.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Nie wiem czy kogoś takie rzeczy bawią, ale w PiP są piwa azjatyckie, ceny w okolicach pow. 4zł, jest Tsingao (Chiny), Singha (Tajwan) i Asahi Dry (Japonia), wziąłem wszystkie 3, nie będę czekać aż wrócą do ceny normalnej. Jest też obniżka cen sake i ume, tzn. ceny do przełknięcia (25-50zł). Ten Koźlak był, ale za 5zł.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Zastanawiałem się nad tymi wschodnimi wynalazkami (pewnie zwykłe eurolagery, dlatego póki co nie brałem) daj znać czy warte zachodu
@Długas, pójdźże, pójdź,
Koźlaki są
sztuk ok 10-15
cena 3,99zł
Skoro chwalicie to jeden zakupiony, choć zwolennikiem tego stylu nie jestem :]Comment
Comment