Wrzuciłem recenzje, oceniałem maszynowo, więc one by one. Najlepsze Singha, później Asahi, choć mam pretensje i na końcu Tsingtao. Dwa pierwsze warto poznać, z kronikarskiej ciekawości, trzecie niekoniecznie.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Trzecie czyli Asahi (o ironio) piłem będąc kiedyś w Anglii :]
było lepsze od fostersa, ale gorsze on masowych ejli, tyle zapamiętałemComment
-
Od Asahi oczekiwałem najwięcej, tym niemniej mile rozczarowała mnie Singha. Chińcyk niestety niewiadomo co, choć rzekomo browar założyli Niemcy jeszcze wieki temu.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Tesco (przynajmniej w tym Rzeszowskim extra)
piwa butelkowe
Litwa » Ragutis, Volfas-Engelman Imperial Porteris za 4,29zł butelka pojemności PINTY
Czechy » Pardubicky, Pardubický Porter coś ok. 3,99zł za 0,33l
Plus kilka innych w butelce
jurajskie stout, belfast po ok 4 z hakiemLast edited by dlugas; 2014-02-28, 21:32.Comment
-
Zgadza się, u mnie to samo.Jest jeszcze Stout z Ciechanowa i Irish z KormoranaComment
-
Wiem, te wymienione przez Ciebie prawie z rozmysłem zostały pominięte :]Comment
-
W kwestii zakupów też je pominąłem Nabyłem Pardubice (dobre) i litewski porter (raczej porażka)Comment
-
No ja nabyłem tą "porażkę"(jeszcze nie piłem, ale opinie są słabe) a ten dobry pardubicki porter został na półce. Po wypłacie jednak wylądują 2 sztuki w lodówce.Last edited by dlugas; 2014-02-28, 22:13.Comment
-
Nie martw się. "Porażka" ma piękny dizajn. Pije się słabo, ale patrzy z przyjemnością. W Pardubicach odwrotnie... Osobiście wolę drugą wersjęComment
-
Comment
-
Comment
-
Comment