Może nie o promocję mi chodzi a o dostępność.
Trzy Zboża z Jabłonowa dostępne było dzisiaj w Auchanie w Żorach.
Piszę bo na południu Śląska nigdzie dzisiaj nie znalazłem .
Może nie o promocję mi chodzi a o dostępność.
Trzy Zboża z Jabłonowa dostępne było dzisiaj w Auchanie w Żorach.
Piszę bo na południu Śląska nigdzie dzisiaj nie znalazłem .
Sprawdź posty #162 i #163. To ogólnopolska akcja. Dzisiaj w Auchan w Sosnowcu dostępne prawie wszystkie pozycje z tej gazetki.
W Tesco za 4-pak White Baltas ze Svyturysa w cenie 21,56 dostałem 7,56 zł rabatu. Jedna butelka wyszła więc po przyzwoite 3,50 zł. Dlaczego jest rabat - nie wiem. Jedna butelka jest po 5,39 zł.
W Tesco za 4-pak White Baltas ze Svyturysa w cenie 21,56 dostałem 7,56 zł rabatu. Jedna butelka wyszła więc po przyzwoite 3,50 zł. Dlaczego jest rabat - nie wiem. Jedna butelka jest po 5,39 zł.
b. dobra cena może termin ważności się kończy Nie było żadnej informacji na stoisku? (w gazetce nie ma o tym słowa)
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
We wrocławskim Tesco (Długa) jest właśnie taka promocja na białego Svyturysa - przy kupieniu dwóch (albo wielokrotności) cena wynosi 3,50/szt. Termin mojego 4-paka to 5 grudnia 2011. Promocja chyba do końca tego miesiąca.
Podobne promocje (kup 2, płać mniej): Bavaria Holland Lager (3,50/puszka) i Damm Lemon (ceny nie pomnę).
W Biedronce Leżajsk Niepasteryzowany puszka 1.99 zł
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment