Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
TESCO od 18.08-24.08 Ciechan Wyborne 3,99 Ciechan Miodowe 5,99 Lwówek Ratuszowe, Książęce po 3,99 Carlsberg w sumie 12 puszek 0,33 za 18,99. Jeszcze 12 Harnasi za 21.99 i 6 Kasztelanów za 12,22
Piwo nie najgorsze, cena też (w przeliczeniu ok. 4,50 PLN), a SPAR w Izoli (w Słowenii)
Gorąco pozdrawiam wszystkich forumowiczów Jutro mam się spotkać () z naszym forumowym kolegą Pancernikiem, to jak ktoś chce to mogę go pozdrowić
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
W takim razie już nic nie rozumiem. Być w Słowenii i pić bylejakiego (według mnie) koncerniaka niemieckiego. A tyle jest w tym pięknym kraju ciekawych piw i browarów.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
... tyle jest w tym pięknym kraju ciekawych piw i browarów.
a które konkretnie masz na myśli? Pijam i słoweńskie (bo lubię pić piwa z kraju, gdzie akurat jestem), ale nie wszystkie mi smakują (i nie wszystkie będę próbował, np. modne tu Radlery)
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Słowenia, Kozina, Pivovarna Gostilna Mahnić
25-09-2007, 15:34 [abernacka]
Opis
... piwo mizerne w smaku. Mają w ofercie jedynie jasną 12%...
Niestety, piwa tych wszystkich browarów które wymieniasz nie są raczej ogólnodostępne ... ale mam w planach odwiedzić Emonec w Koper i Kapitol w Portorož
Comment