Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
No to mnie nabraliście
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
-
Bardzo dobra wiadomość akurat warka 10.09 jest smacznaComment
-
Comment
-
A w Bochni w ogóle Lwówka Książęcego nie ma w żadnym z 2 Tesco (a inne regionalne piwa są). Za to Pani wykładająca na półki poleciła mi Książa, bo pewnie o to mi chodzi tylko nazwę pomyliłemDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Comment
-
Na przykład w Kocyku na Kościuszki w Krakowie nie ma wszystkich PINT. Są tylko: 70 Szylingów, Czarna Dziura i Atak Chmielu.Last edited by delvish; 2011-09-06, 09:23."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Nie wiem Czy zainteresuje, ale Belfast z Jabłonowa w Sosnowieckiej plejadzie kosztuje 2,99, w mojej okolicy to najniższa cena za to piwo.Comment
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
Comment