Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
E no chwila, spotkanie pt. "11.10.2011 Bierhalle Arkadia promocja!"? no chyba żartujesz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa FB pokazało się info o nowej promocji z okazji Oktoberfestu- litr piwa + precel za 15 pln.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
W Piotrze i Pawle w Al. Jerozolimskich, w stolicy, w sobotę było stanowisko z piwami Gniewosz. Piwo po bodajże 1,99, ale najciekawszym elementem "promocji" było to, co pani od stoiska mówiła o piwie. Zaręcza przy tym, że jest pracownikiem browaru i informacji jakich udziela pochodzą ze szkoleń w browarze od technologa (ciekawe jakiego). Zostałem więc poinformowany, że piwo Gniewosz jest robione z prawdziwych drożdży, a nie jak te piwa koncernowe, do których produkcji nawet drożdży się nie używa. Na pytanie jak w takim razie robią piwo koncerny, to oprócz tego, że nie używają drożdży nie mogłem uzyskać żadnych informacji, Na dokładkę dowiedziałem się, że koncerny z powodu wysokich cen chmielu nawet dodają żółci bydlęcej, a jak dodają chmiel to np tylko 2 %. A w Gniewoszu jest 100% chmielu.
A tak było mi sympatycznie na zakupach przed zaczepieniem mnie na stanowisku Gniewosza
Comment
-
-
W Almie, czteropak Guinnessa Draught (puszka z widgetem 0,44l) za 19 zł.
W Realu Paulaner, czteropak za 18 zł.
Comment
-
-
Dla osób wybierających się w najbliższym czasie do Pragi lub Humpolca. Z okazji 20-lecia browaru limitowana seria piwa Bernard za pół ceny:
24 butelki 20° piwa „BERNARD s veselou hlavou" 0,33 l - do odbioru w Pradze lub w sklepie firmowym browaru w Humpolcu. Szkoda, że nie ma szkła w zestawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziDla osób wybierających się w najbliższym czasie do Pragi lub Humpolca. Z okazji 20-lecia browaru limitowana seria piwa Bernard za pół ceny:
24 butelki 20° piwa „BERNARD s veselou hlavou" 0,33 l - do odbioru w Pradze lub w sklepie firmowym browaru w Humpolcu. Szkoda, że nie ma szkła w zestawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzia nie można by zrobić Grouponów na piwo u nas???Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Proponuje karton Ataku Chmielu za 50% ceny + dostawa gratis :]
Panowie z Pinty co Wy na to?
Ja biorę ze cztery...
Comment
-
-
Chyba ktoś kontroluje nasze rozmowy i od razu reakcja ...
Oferta dnia: 49 zł zamiast 102 zł - na baniak piwny (5 litrów) + Nachos z dwoma sosami (2 porcje) + chleb ze smalcem (1 porcja) w Pubie Wetlina
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Tylko że do Wetliny mam bliżej jak do Wawy :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziChyba ktoś kontroluje nasze rozmowy i od razu reakcja ...
Oferta dnia: 49 zł zamiast 102 zł - na baniak piwny (5 litrów) + Nachos z dwoma sosami (2 porcje) + chleb ze smalcem (1 porcja) w Pubie Wetlina
Comment
-
-
W Szczecińskim Tesco przy ul. Milczańskiej Obołoń Bile kosztuje 2.70zł. Co prawda nie jest oznaczony jako promocja, ale cena bardzo atrakcyjna. Termin ważności do września 2012. Pozostałe Obołonie w cenie +/- 5zł.
Comment
-
Comment