Intermache La Tappe 0,5l w kamionce za 14.99, dostępne Blond,Tripel i Quadrupel
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika travelWielka promocja na piwa w Leclercu !
Strona 20 w tym linku http://www.leclerc.com.pl/gazeta.php?dirg=48Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nie wiem czy promocja czy to normalne ceny:
Piotr i Paweł Rzeszów
Lwówek książęcy - 2,79zł
Noteckie jasne 0,33l - 1,59zł
Noteckie ciemne 0,33l - 1,69zł
Ceny z butelką bo chyba sklep traktuje je jako bezzwrotne :]
Lwówek będzie zatem często widziany na mym stole
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzia nie można by zrobić Grouponów na piwo u nas???
Nie wiem czy link będzie się poprawinie otwierał, więc:
"OFERTA TYLKO DLA OSÓB PEŁNOLETNICH 39,90 zł zamiast 100 zł: 20 butelek piwa Książęce Pszeniczne o pojemności 0,5 l z Delikatesów Spożywczych A.pl + dostawa do domu"
"Oferta skierowana do mieszkańców następujących miast: Warszawy, Krakowa, Trójmiasta, Szczecina, Bydgoszczy, Torunia, Katowic (+ cała aglomeracja katowicka), Olsztyna (razem z Ostródą) i Białegostoku"
dobre i to.
Comment
-
-
baaardzo dobre, zamawiam, wszak ten pszeniczniak zły nie jest. Na remont się przyda
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziW Szczecińskim Tesco przy ul. Milczańskiej Obołoń Bile kosztuje 2.70zł. Co prawda nie jest oznaczony jako promocja, ale cena bardzo atrakcyjna.
Comment
-
-
W warszawskim, internetowym Piotrze i Pawle Żywiec Porter 0,33 l po 1,99 zł - http://www.e-piotripawel.pl/zakupywarszawa/towar/piwo-zywiec-porter/210686/?kategoria=28&strona=5&widok=36.
Comment
-
-
Paulaner w Lidlu po 3,99 zł
Comment
-
-
Jaki rodzaj tego Paulanera w promocji Lidl?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Comment