Jest to przecena, bo swego czasu też taka była w Szczecinie, ale się skończyła. Wtedy też myślałem, że dali po prostu taką cenę. Pisałem tutaj.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziJest to przecena, bo swego czasu też taka była w Szczecinie, ale się skończyła. Wtedy też myślałem, że dali po prostu taką cenę. Pisałem tutaj.
Ale po co przeceniać coś co się jeszcze może 9 miesięcy sprzedawać?
W ogóle wcześniej nie zauważyłem polskich kontretykiet na tych piwach, jakaś nowość?
Comment
-
-
Ja polskie kontry widziałem co najmniej rok temu, wcześniej nie wiem czy były czy nie. Więc żadna nowość.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedziwe warsiaskiej almie na saskiej kępie ubiegłoroczny wielki czempion już tylko po 3,99.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziW najnowszej gazetce jest po 2,99
Oby to się źle nie skończyło dla samej idei produkcji Czempionów przez GŻ, rok temu tak szybko i tak mocno nie przeceniali z tego co pamiętam...
Comment
-
-
No ale butelka też większa była i się opłacało bardziej, tzn. lepsze i większe w tej samej cenie ;-)Last edited by kamcio1990; 2012-02-03, 00:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika walec Wyświetlenie odpowiedziOby to się źle nie skończyło dla samej idei produkcji Czempionów przez GŻ, rok temu tak szybko i tak mocno nie przeceniali z tego co pamiętam...
Dwa tygodnie wystarczyły, aby ilość dostępnego w sklepach Brackiego Grand Championa Birofilia 2011 zmniejszyła się prawie o połowę. - Tylko w ostatni weekend piwosze zakupili ponad 10 hektolitrów najlepszego piwa domowego w Polsce - mówi Sebastian Tołwiński, rzecznik prasowy Grupy Żywiec.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziJeszcze niedawno pojawiła się informacja, że GCh 2011 sprzedaje się bardzo dobrze, lepiej niż poprzedni. O, cytat:
Comment
-
-
Ale to tylko decyzja jednego sklepu / sieci. Może potrzebują zwolnic miejsce na półkach albo w magazynie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle to tylko decyzja jednego sklepu / sieci. Może potrzebują zwolnic miejsce na półkach albo w magazynie?
Comment
-
-
Nie wiem, z innych miast nikt nie zgłaszał. Zatem decyzja jednej sieci.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W Rzeszowie też w ulotce po 2,99 za 0,33l
jak będę miał chwilę wolną to podejdę i sprawdzę czy fizycznie jest
Comment
-
Comment