Widziałem bocka żywieckiego w tej samej cenie w Intermarche w Szprotawie ... z terminem do dziś, a właściwie do wczoraj.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Od 4 października w Netto wysyp różnych piw m.in. Wexford (pucha z widgetem) za 4,99, Belhaven Best (pucha z widgetem) za 5,99, Abbot Ale (butelka) za 6,99, Żywe, Pszeniczniak, Złoty Bażant jasny i ciemny ok 4 zł, Erdinger pszenice jasna i ciemna za 5,99 zł. Do tego trochę różnych lagerów typu San Miguel, Fischer, Zipfer, Birra Moretti, Staropramen, Radeberger, Krombacher, Veltins.Comment
-
No to ja podam dokładne ceny tej czterodniowej, jak rozumiem promocji. Ciekawe czy piwa zostaną na dłużej? Byłoby dobrze, bo do tej poryw Netto bida była.
Polska:
Gniewosz jasne - 1.99 (0.33)
Gniewosz ciemne - 2.19 (0.33)
Amber Żywe - 3.89
Amber Pszeniczniak - 3.99
Okocim Pszeniczne - 3.49
Lech Premium - 15.99 (6 x puszka)
Lech Shandy - 9.89 (4 x puszka)
Irlandia:
Wexford - 4.99 (puszka)
Szkocja:
Belhaven Best - 5.99 (puszka)
Anglia:
Abbot Ale - 6.99
Dania:
Faxe - 2.49
Hiszpania:
San Miguel (1,0 litr)
Belgia:
Tequierros (0.33)
Austria:
Zipfer - 3.99
Włochy:
Birra Moretti - 7.99 (0.66)
Francja:
Fischer - 8.99 (0.65)
Słowacja:
Złoty Bażant jasny - 3.99
Złoty Bażant ciemny - 3.99
Czechy:
Pilsner Urquell - 4.99
Staropramen - 3.19 (puszka)
Niemcy:
Radeberger - 3.99 (puszka)
Krombacher Pils - 4.59
Veltins Pilsner - 3.99
Erdinger pszenica jasna - 5.99
Erdinger pszenica ciemna - 5.99
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Co do promocji w netto, to tych piw są śladowe ilości - karton / zgrzewka na 1 markę. Wystawili te śladowe ilości na 1 małej półeczce. Przynajmniej u mnie.Last edited by Pendragon; 2012-10-04, 14:25.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Potwierdzam, w Sosnowcu również śladowe ilości Anglików, czeskie piwa w nieco większej ilości. Trza się pospieszyć jak ktoś zainteresowany.Comment
-
Zapowiedziane pojawienie się Czarnkowa w Lidlu odbędzie się 8.10.
Noteckie Jasne, Eire i Gniewosz Jasny po 1.79. Na zdjęciach pokazują zwrotny model butelki, czyżby więc faktyczny koszt zakupu po zwrocie gdzieś butelki wyniósł 1.29? :
Do tego Fortuna w postaci Czarnej, Wiśniowej i Pszenicznego po 3.49.
-
W Auchan Żywe za 4,49zł, przy zakupie dwóch piw drugie za złotówę.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Raczej do 1.79zł należy doliczyć 0,50zł.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Mi by to nie przeszkadzało, zwłaszcza jeśli wymusiłoby otwarcie okienka do skupu butelek. Kilka lat temu wybudowali mi Lidla, zrobili okienko, które nigdy nie zostało otwarte, bo wszystkie butelki w ofercie mają bezzwrotne.
-
Comment
-
No cóż, ale cena 1.79 jest i tak bardzo dobra. Szkoda, że piwo już nie.Last edited by Pendragon; 2012-10-08, 22:02.
Comment