W Kauflandzie zajefajna promocja na ukraińskie Obołonie. Pszeniczne i Biłe. Oba po 3,19 zeta. Jest w gazetce, więc to ogólnopolska akcja. Kończy się 31 grudnia. 12 sztuk pszenicznego już chłodzi się w mojej lodówce
Przedwczoraj w Auchan Wałbrzych nabyłem Kożlaka z Ambera - kartonik z 6 buteleczkami za ..... 9,95zł. Trzy razy sprawdzałem cenę, ale była prawidłowa Obok stały też Żywe w takich 6-pakach , ale cena była już inna , bo ok 26 zł.
Dzisiaj w Lidlu w Policach kupiłem Guinnessa Drought w puszce 0,44 l po 1,99 zł (przynajmniej tak mam na paragonie). Nie wiem skąd ta cena, bo na tabliczce nad paletami tego piwa widniała cena 4,99 .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika von_scheisse
Dzisiaj w Lidlu w Policach kupiłem Guinnessa Drought w puszce 0,44 l po 1,99 zł (przynajmniej tak mam na paragonie). Nie wiem skąd ta cena, bo na tabliczce nad paletami tego piwa widniała cena 4,99 .
ja bym wrócił, sprawdził cenę w czytniku i kupił cały karton
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
W Lidlu w Kędzierzynie-Koźlu też był puszkowy Guinness za 1,99. Z tym że u nas to były puszki mniej lub bardziej pogniecione i było ich mało, myślałem że rzucili resztki na specjalną promocję. Może z jakiegoś powodu muszą wyprzedać zapasy Guinnessa do końca roku...
Comment