Kraków, ul. Długa - Alkohole Kocyk: piwa z Broumov’a w bardzo dobrych cenach - Světlý Ležák (2,39zł), Bedediktin (2,49zł), Bitter (2,39zł). Inne piwa z tego browaru także miały żółte cenówki, a więc ceny chyba również niższe niż zwykle - bodaj 2,69zł za Světlé výčepní, a 3,19zł za kilka innych rodzajów.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziW Społem promocja na Miłosław 5-pak: 3xPilzner, Niefiltrowane i Marcowe za 10,49zł.Last edited by dabu1; 2013-04-16, 20:45.
Comment
-
-
Comment
-
-
Nie wiem czy tylko w moim Piotrze i Pawle Fortuna czarne po 1,99zł plus butla, data do sierpnia
W tesco nadal PORTER "Żywca" 0,5l za 3,69zł (plus chyba kaucja)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziPodpiwek Jędrzej 1l w sieci Real w dniach 18-24.04.2013 r. po 2,99 zł (informacja z gazetki reklamowej)."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Bud Budvar w lidlu od 22.04. butelka za 2,22zł
Kronenbourg 1664 puszka za 2,99zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziBud Budvar w lidlu od 22.04. butelka za 2,22zł
Kronenbourg 1664 puszka za 2,99zł
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djkynek Wyświetlenie odpowiedziW Stalowej w tesco ... cieszynski porter po 3,69
Comment
-
-
W Bochni, Delikatesy Centrum - Książęcę 4-pak w kartoniku: Czerwone, Pszeniczne, Ciemne i Aromatyczne/Korzennce 6.99zł + kaucja. Długa data ważności, cała paleta przy wejściu do sklepu, w gazetce nie zauważyłem.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
Comment