Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Owszem, można, tylko nie wszędzie...Biedra jest w każdym 20,30 tysięcznym mieście lub nawet w mniejszych, a Primator w 1/20 tych miasteczek, albo i jeszcze rzadziej...zamiast Warki w PEcie 1,5l też można kupić Kelta słowackiego 1.5l w lepszej cenie, ale problem jest z dostępnościąDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Panie, Biedry to są nawet na wsiach, i ja tutaj nie żartuję. W 20-30 tysięcznych miastach to się w tym kraju buduje hipermarkety.
A z tymi Paulanerami uważajcie, bo już zdarzyło mi się trafić egzemplarze, które smakowały jak woda z kwasem cytrynowym.Comment
-
Promocja w PiP konkretna,Lagerowe warka do 5.08.2013, wjechał także koźlak z Ambera, Cornelius pszeniczny a także żywe.Comment
-
No i u mnie pojawił się paulaner jasny (data 09.2013 co chyba wyjaśnia promocję) w Biedronce za 2,49zł a ja na złość mam już pół lodówki pszenicznychLast edited by dlugas; 2013-07-10, 09:41.Comment
-
-
Comment
-
Chodziło raczej o to w każdej, w której jest Paulaner ma ona datę do 09.13Comment
-
Comment
-
Comment
-
Zielona Góra również lagerowe do 15.08, a jest ich na sklepie kilkanaście skrzynek, więc można brać do woli, co jest rzadkością
Chyba wszystkie piwa z "Gazetki" były na półkach, wielkie wyrazy szacunku za tą akcjeComment
-
Dobra ruch ze strony PiP. Mogli pójść na łatwiznę i zrobić promocję koncerniaków a jednak wiekowość to piwa z browarów regionalnych. Niestety u mnie nie było w zasadzie Ciechana i Lwówka (po za Ciechanem Pszenicznym i Lwówkiem Ratuszowym) ale cała reszta już tak. Przejdę się jeszcze raz pod koniec tygodnia i pewnie jeszcze w przyszłym. Warto dodać, że po za piwami dostępne jest też dobre szło do piwa (kilka rodzajów kufli, snifter i wysoka szklanka z grubego szkła).Comment
Comment