Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziw "mojej" w ogóle nie ma Paulanera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, jak długo potrwa ta oferta.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziW gazetce Carrefour ważnej od jutra (10.07 do 15.07) jest zapowiadany "festiwal piwny". Z pijalnych rzeczy jest chyba tylko ukraiński Obołoń w 3 rodzajach po 3,49 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziSię zacytuję...
Comment
-
-
Paulaner dunkel weizen
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika niewieem Wyświetlenie odpowiedziWe Wrocławiu na Traugutta jest dunkel weizen.
Comment
-
-
W biedrze od czwartku czteropak niejakiego Leżajska Rześkiego za 7 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanuszJG Wyświetlenie odpowiedziJeśli kogoś interesuje promocja Paulanera z Biedronki za 2,49 zł, to niech się śpieszy, bo dzisiaj zrobiłem małe zapasy tego piwka.Last edited by Pendragon; 2013-07-14, 20:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sekator Wyświetlenie odpowiedziW biedrze od czwartku czteropak niejakiego Leżajska Rześkiego za 7 zł.Last edited by Pendragon; 2013-07-14, 20:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Przeglądając gazetkę promocyjną moja reakcja byłą podobna. Żeby cię nie skłamać to brzmiała: "Was?".
Comment
-
-
Chyba całe szczęście nie będzie to kolejny idiotyczny radler
Raczej to jakiś siczek 10BLG
Na grafice brak cytryn. limonek, jabłek itp. jest tylko chmiel
Kupić, kupię, ale dlaczego od razu 4ropak?
Muszę poszukać pojedyncze. No chyba, że to typowy produkt dla Biedronki (a na to się zanosi)Last edited by dlugas; 2013-07-15, 08:22.
Comment
-
Comment