Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by JanuszJG; 2013-08-07, 06:05.
-
-
Chyba wszystkie paulanery w Biedronkach są do 09.13, a że ten miesiąc jest niestety tuż tuż raczej zjadą do 1,99zł niż zaczną wozić te piwa od sklepu do sklepu.
Mam nadzieję :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziChyba wszystkie paulanery w Biedronkach są do 09.13, a że ten miesiąc jest niestety tuż tuż raczej zjadą do 1,99zł niż zaczną wozić te piwa od sklepu do sklepu.
Mam nadzieję :]"Santa Piva ora pro nobis"
---
怕甚么鳥?!
Comment
-
-
No datę do spożycia.
U mnie były do września i nie został ani jeden, Zniknęły chyba już ponad 2 tygodnie temu :/
Comment
-
-
- Argus Maestic 1,99 zł
Oby z okazji promocji dojechały nowe palety z dodatkiem goryczki w składzie :]Last edited by dlugas; 2013-08-09, 11:46.
Comment
-
-
Będąc dzisiaj na zakupach w Netto natrafiłem na Gniewosza Ciemnego oraz Jasnego w cenie 1,99 zł za 0,33L (butelka bezzwrotna). Zastanawia mnie to, czy to jest kolejny rzut do Netto, czy tym razem zagoszczą one na stałe. Swoją drogą w Sklepie Firmowym w Jeleniej Górze te same piwa kosztują 1,85 zł za 0.33L i też są w butelkach bezzwrotnych...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanuszJG Wyświetlenie odpowiedziZastanawia mnie to, czy to jest kolejny rzut do Netto, czy tym razem zagoszczą one na stałe.
Pewnie kolejna partia piw, rzucanych co jakiś czas do tego sklepu. Jak dobrze pamiętam, to kilka miesięcy temu były w "bączkach" Gniewosze "Na miodzie akacjowym" i "Korzenne".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Lidlu od 12 do 18 sierpnia promocja:
- Argus El Bravos 1,99 zł
- Argus Maestic 1,99 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziDo Carrefoura w warszawskiej Galerii Mokotów w końcu trafiła promocja Portera z Browarów Łódzkich - 3,99 zł za puszkę. Trafiła w małej sile, bowiem na półce stało 8 sztuk...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziWcześniej ktoś pisał, że jeszcze było taniej, bo 3,29 złotego.
A w temacie - zgodnie z gazetką Auchan (16.08-20.08) piwo z serii Miłosław Fortuny za 2,99 zł plus drugie za 1 gr.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziStolica, więc i ceny odpowiednie
A w temacie - zgodnie z gazetką Auchan (16.08-20.08) piwo z serii Miłosław Fortuny za 2,99 zł plus drugie za 1 gr."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment