Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Generalnie to w LIDL-u wszystkie Argusy, łącznie z Niefiltrowanym, Niepasteryzowanym i wymienionymi wcześniej są po 1.99zł.
W Biedronce w Miechowie, zauważyłem natomiast ostatki Paulanera - DUNKEL - po 2.49zł, ale to naprawdę kilka sztuk.
Pojawił się po raz pierwszy chyba Bohema Regent Tmavy po 2.99złDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
W Lidlu od 19 do 25 sierpnia promocja pod nazwa "Poznaj dumę regionów":
- Trybunał Niefitrowany 1,89 zł
- Miłosław Pszeniczne 3,49 zł
- Amber Koźlak 3,99 zł
- Amber Johannes 2,99 zł
- Amber Złote Lwy 2,99 zł
- Amber Żywe 2,99 zł
- Fortuna Czarne 3,49 zł
- Fortuna Wiśniowa 3,49 zł
- Łomża Export 2,22 zł
- Łomża Podkapslowe 1,99 zł
- Perła Export 2,22 zł
- Perła Chmielowa 2,22 złComment
-
Broka sobie odpuściłem, ale dopiero teraz zauważyłem, że rzeczywiście od 23 do wyczerpania zapasów (gazetka obowiązuje od 19 do 25.08 ).Comment
-
Napiszę nie jako typową PROMOCJĘ, ale bardziej jako ciekawostkę.
W mojej biedronce pojawiła się sreria Książęce w 440ml puszkach, cena 2,99zł/szt
pszenica, czerwony i ciemny lager.
Obszukałem całą paletę szukając ryżowego i nic :/ pewnie nie dali do sieci, bo najdroższe w produkcji :]Comment
-
Comment
-
wiem, wiem, ale mogli je dać bo sezon w pełni :]Comment
-
Piotr i Paweł
Miłosław Pilsner, Marcowe, Niefiltrowane 2,49 zł
i...
Frankfurter Pilsener Premium Export? z brązowej, plastikowej butelki 1,19 zł - kupiłem, nie wiedząc zupełnie nic o tym piwie. Liczyłem na coś pokroju Perlbachera, ale ppzytywnie się zaskoczyłem. Jutro kurs po więcejComment
-
--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "Comment
-
Piwo z ryżem w zasypie najdroższe?
Widziałem też dziś ten 4ropak L.ześkiego za 5,99zł, ale jednak wolę podejść i kupić "Frankfurter Pilsener Premium Export" w PiP za 1,19zł bo pomimo że mam jeszcze 6cipka w lodówce to do 29,09 wypiję i tak znacznie więcej niż to co mam:]Last edited by dlugas; 2013-08-30, 16:35.Comment
-
w innych sklepach sprzedają w czteropakach i nie można ryżowego kupić osobno...Comment
Comment