W Leclerc'u Manufaktorowy Pils w cenie 3,09zł, Urquell rzucony z boku za 2zł (puszka), poza tym Złoty Denar Chmielowy, Budweiser w cenach niższych.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika opons91 Wyświetlenie odpowiedzi13-19 marca w Realu Żywiec Bock, Marcowe i Białe 3zł/sztuka.
W Almie od dzisiaj te trzy Żywce po 3,45 złotego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziA w stolicy ani IIPA ani Toporka w Tesco. Co za zadupie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziPo co Ci Tesco z ich cenami z sufitu, idź do pierwszego lepszego Piotra i Pawła i masz wszystkie piwa z Bojanowa w cenach 2,99 - 3,79 + 0,50 kaucja.
Comment
-
-
Nie wiem czy już było ale w naszym TESCO
ŻYWIEC PORTER stoi sobie po 3,39zł plus 0,35gr butelka
Cenówka nawet nie jest żółta czy promocyjna tak jak kiedyś była (a wtedy piwo kosztowało 3,99zł)
Warka 11.01.2014
Z racji tego że tej warki jeszcze chyba nie piłem kupiłem 2
ZWICKL na wyprzedaży, dosłownie kilka sztuk
butelka 0,33l za 2,54zł
Comment
-
-
TESCO wchodzi ze stałą ofertą piw (dotyczy również małych sklepów)
ZWIERZYNIEC 330 ml - 2,4
PERŁA KOŻLAK 330 ml - 2,4
TRYBUNAŁ 3 SŁODY 330 ml - 2,2
TRYBUNAŁ NIEFILTROWANY 330 ml 2,2
MAGNUS CIEMNY 330 ml - 2,5
CORNELIUS 3X500 ml (grapefruit, banan, pszenica) - 10 zł
REBEL dubeltowa pszenica 330 ml - 2,99
REBEL kolendra 500ml
REBEL podwójnie chmielony IBU50 500ml
tyle widziałem ale nowy asortyment dopiero się pojawia na półkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedzicoś więcej o tychże?
Comment
-
-
Teraz to już tylko wypatrywać Fasberg Bock i VIP Pale Ale.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ENDO2004 Wyświetlenie odpowiedziTego nie wiem, ale 2 z 3 piw widziane w malutkim TESCO a więc dystrybucja zacna
Comment
-
Comment