W Żabkach w promocji "3 za 9,50" wszyskie piwa Fortuna.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwszy raz w Tesco widziałem, że zabrakło Żywiec Porter. Cenówkę nawet zdjęli, a w miejsce Żywca, żeby nie było nieestetycznej dziury wsadzili kilka butelek grand chilli.
Czyli było po 3,39zł aż do wyprzedania zawartości półki/magazynu i teraz czekają, aż minie promocja to dostawią nowe warki.
No może się mylę, bo czekają na dostawę i wsadzą jeszcze po promocyjnej cenie
obyLast edited by dlugas; 2014-03-22, 10:38.Comment
-
U mnie w Tesco promocja na Brackiego Championa 2013. Był po 5,99 teraz jest po 4,99.
Wiem, że w wielu miejscach jest już dawno wykupiony, ale skoro u mnie cały czas jest w sprzedaży, to i gdzie indziej będzie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Last edited by dlugas; 2014-03-22, 10:48.Comment
-
Ja tam wolę dużą butlę. Wychodzi ekonomiczniej i do tego jest zwrotna
Ale jak będzie mały za 2,99zł w dobrej dacie to też sięgnę.
Rzadka, ale zdarza się ,że mam ochotę tylko na 0,33l porteru :]
PS
0,5l ustępuje 0,33l całkowicie i duża znika z rynku czy w jakimś innym sensie?Last edited by dlugas; 2014-03-22, 11:55.Comment
-
Ja tam wolę dużą butlę. Wychodzi ekonomiczniej i do tego jest zwrotna
Ale jak będzie mały za 2,99zł w dobrej dacie to też sięgnę.
Rzadka, ale zdarza się ,że mam ochotę tylko na 0,33l porteru :]
PS
0,5l ustępuje 0,33l całkowicie i duża znika z rynku czy w jakimś innym sensie?
PS. Somersby Blackberry, Carlsberg Ciutrus, Okocim Grapefruit, Warka ZERO - dostępne w TESCO.Comment
-
Jak byłem wczoraj, to był tylko ten Okocim Grejpfrut, ale skład mi się nie spodobał i nie miał jeszcze ceny, pozostałych na razie nie było. Citrus Carlsberg ma być w Żabce, a Warka zero to nowy radler, coś a'la Bavaria?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
warka radler zero czyli "bezalkoholowy niskoprocentowy mix piwny"
paranoja lub objaw geniuszu :]
ale TESCO wychodzi na przeciw klientom,
Odę małych pojemności znam, tak tylko się droczę
PS czyli ta cena 3,99zł która byłą od kilku miesięcy w TESCO za 0,5l to było świadome wyprzedawanie zapasów czy dopiero teraz od 3,39zł zaczęto pozbywać się dużych butelek na rzecz małych ?Last edited by dlugas; 2014-03-22, 12:16.Comment
-
Carlsberg Citrus już jest w żabie za 6,5 zyla dwie butle, pojedynczo 3,59. Ogólnie pisząc syf jakich mało.Comment
-
Ja piłem dwa w miarę dobre radlery
pierwszy, jak sobie sam dolałem napoju grejpfrutowego do zwykłego eurolagera
drugi to zlaty bazant grejpfrut
Ogólnie nie wiem po co pić takie mixy piwne o zawartości +/- 2,5%
Znaczy wiem, ale nie widzę w tym sensu.
Wiadomo lepiej siedzieć przy pseudoradlerze, który ma prawie 3% niż przy kawie, herbacie czy coli skoro reszta towarzystwa złopie piwo.
obłędne myślenie
PS i nawet nie zaczynajcie mi pisać o orzeźwieniu, ochocie na piwo w różnych nie piwnych sytuacjach itp. bo zabiję te argumenty w kilku słowach :]Last edited by dlugas; 2014-03-22, 12:22.Comment
-
Mnie smakował tylko Leżajsk z Celestynką cytrynową. Te wszystkie inne, kiedyś się skusiłem, łącznie z Estrellą cytrynową i innymi wynalazkami, ale jednak nie ma to jak samemu zrobione coś ze składników naturalnych.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Panowie, wątek jest o promocjach, a nie o tym, co komu smakuje.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Comment
-
Dla wszystkich antyfanow beer mixow, prawdziwa "petarda" dopiero przed nami WIELKI Lech is back, tym razem pod szyldem ICE SHANDY nie piłem, ale w ciemno strzelam ze CITRUS przy ICE będzie mercedesem tak czy siak piwa smakowalo rosną na rynku, a co ciekawsze spożycie tego typu trunków rosnie wsród facetów, nie ma sie co dziwić ze wszyscy wprowadzają nowości w tym segmencie.Comment
Comment