Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jest jednak po 4,99
Przypraw w składzie chyba nie ma.
Są surowce niesłodowane (tam może być wszystko
Piszą że ma być goździkowe, przyprawowe, aromatyczne itp.
No i 8,2%
Pojawił się też w Tesco Amber chmielowy w butelce (zielonej) ale cena 2,99zł czyli nie promocyjna.
Widać, że Tesco mocno poszerza asortyment piw.
Comment
-
-
Pojawiło się kolejne "nowe" piwo w Tesco
Rosja » Baltika, Żatecký Gus
puszka 1l cena 6,99zł
Comment
-
-
Mnie smakowało bardzo, miałem z Wawy, a tam po 8zł chodzi. Wszystkie piwa można sobie obejrzeć tutaj: http://degustabeer.pl/ trafiają się naprawdę bardzo smaczne.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedziW olkuskim Carrefourze nabyłem dzisiaj zestaw czterech Komesów (Porter, Podwójny, Potrójny, Poczwórny) wraz ze szkłem (pokal na 125 lat browaru) za 25 zł 99 gr. Kaucja za butelki nie została doliczona.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manio32 Wyświetlenie odpowiedziA kojarzycie Miłosława? Bo też widzę w gazetce, dwa za piątaka a jeszcze nie piłem proszę o odpowiedź. Pozdro!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manio32Mam przed sobą nową gazetkę Polo i widzę, że Okocim za 2.50 niecałe. Jak coś polecam.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedziDziś byłem w Tesco we Wrocławiu w Magnoli i Triple Blonde Corneliusa w sporych ilościach na półce za 3,99, oczywiście butelka 0,33.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment