hehe,w Lublinie Bojan Black IPA kosztuje 0,99 zł + butelka. ŻARTOWAŁEM !!! Byłem chyba w 5 czy 6 Żabkach i piwo z terminem do 07.05 wszędzie jest po 4,5 PLN +butelka.Ciekawy jestem od czego zależy ,że w jednym sklepie sieciowym piwo jest po 1 zł a w innym po 4,5?
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hehe,w Lublinie Bojan Black IPA kosztuje 0,99 zł + butelka. ŻARTOWAŁEM !!! Byłem chyba w 5 czy 6 Żabkach i piwo z terminem do 07.05 wszędzie jest po 4,5 PLN +butelka.Ciekawy jestem od czego zależy ,że w jednym sklepie sieciowym piwo jest po 1 zł a w innym po 4,5?
W związku z tym, że województwo warm-mazurskie uważane jest za prowincję, to i cena jest prowincjonalna, tak aby lud wypił a i piwo się sprzedało.
Tu mają straty, ale w woj. mazowieckim sobie wyrównają.
A tak wygląda promocyjna butelka( oczywiście opróżniona )Comment
-
U mnie w żabce jest takie chamstwo, że nawet piwa po terminie sprzedają po normalnej cenie...o takiej promocji mogę pomarzyć. Nie raz robiłem awanturę w sklepie, że mają na półkach piwa po terminie a to jest ewidentny brak szacunku do klienta...ale po nich to spływa i tak mamy co pół roku nowego ajenta
PS: Pamiętam jak raz brackie po terminie obniżyli z 2.59 do 2 zł pfff żenada. Obecnemu ajentowi daję góra 2 miesiące..już idą zakłady kiedy pójdzie z torbamiLast edited by Szakali; 2014-05-04, 14:43.Comment
-
Myślę, że właściciel( właściciele) Żabki dają sporo autonomii kierownikom sklepów w poszczególnych regionach Polski.
W związku z tym, że województwo warm-mazurskie uważane jest za prowincję, to i cena jest prowincjonalna, tak aby lud wypił a i piwo się sprzedało.
Tu mają straty, ale w woj. mazowieckim sobie wyrównają.
A tak wygląda promocyjna butelka( oczywiście opróżniona )
Powodem był też kończący się termin ważności.Last edited by robox; 2014-05-04, 16:37.Comment
-
- Bavaria 0,0% Pszeniczne 0,33l "3 za 7,50 zł"
- Bavaria 0,0% Jabłko, Brzoskiwnia 0,25l "3 za 6,50 zł"Comment
-
We wrocławskich Fresho-Żabach promocji takiej brak, Boajnowa w ogóle nie widziałem, Lwówki z terminem do czerwca.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Poznań, Alma - Stary Browar już/dopiero ma Bellhaveny.Comment
-
U mnie w Żabce Pani z rozbrajającym uśmiechem przyznała że skoro data jest do dziś (warka do 4 maja) to cena jest normalna czyli 5.49zł czyli rozumiem że od jutra będą przeceniali i sprzedawali po terminie...
A żeby nie było off-a to owocowe piwko Frumalt w Tesco po 0,99zł (bez alk) lub 1,29zł (wersja alkoholowa) /puszki i butelki 0.33l/Last edited by forra6; 2014-05-05, 14:52.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Analogicznie z produktami Żywca.
W ramach ciekawostki: pojawiło się pierwszy raz w tym miejscu piwo Żyguliewskoje w litrowych konserwach. Nie zapamiętałem producenta - ale sądząc po parametrach, nie opisane tutaj.Comment
-
Od 7 do 19 maja w Carrefour Festiwal Piwa. W gazetce na stronach z piwami regionalnymi warte uwagi są np. Komesy w cenie 3,99zł oraz Porter łódzki za 3,89zł.
CzuwajComment
-
W bytomskim Carrefour są jeszcze 3 kartony Wielkanocnego z Okocimia po 1.99Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W najnowszej gazetce TESCO pod szyldem: "1/2 litra piwa jest przestępstwem" i "sprzedaż czystego alkoholu etylowego osobom do lat 18" czy jakoś tak na promocji:
Rebel Kolendra 2,99
Rebel Dubeltowa Pszenica 2,69
Namysłów Pils 2,49
Żywe 3,49
a dla fanatyków złego smaku jest DWUNASTOPAK Herr Nasia (z takim wielkim zestawem się nie spotkałem jeszcze).Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Comment
-
A apropo tego Carrefour Festiwalu Piwa, to jak ostatnio puścili komunkat, że łódzki porter będzie dostępny, to we Wrocławiu na Hallera go ani razu nie widziałem.Comment
-
To jakaś akcja lokalna, czy obowiązująca na cały kraj? Nie widzę tej oferty na stronie sklepu.Comment
Comment