Istniałby , jakby te pudełka ktoś rozdawał na zasadzie kto przyjdzie o 6ej, pierwsze 100 pudełek gratis albo za pół ceny (24,9zł). Szkoda, że nie ma opcji otwarcia piw Budweiser
To nas markiety rozpieszczają ostatnio... Ma lodówka nie wytrzymała już naporu Lidla, i część butelek trafiła do piwnicy, a na horyzoncie Piotr i Paweł i Tesco.. Kto następny?
Połczyńskiego i Jankesa brak, za to pojawiło się Noteckie jasne i ciemne w nowej szacie za 1,79 i tragicznie drogie piwa gruzińskie (pewnie, że to curiosum)-nazw nie powtórzę, oba jasne i 12 blg, 5%.
To, że sporadycznie i nieco z musu tu zaglądam nie znaczy, że można pisać nie na temat. Posty dotyczące win poszły do kosza. Jak ktoś ma zacięcie winne zapraszam na wino.org.pl
oby wreszcie dojechało to piwo do mojego miasta :]
Nie dojedzie bo promocja jest "regionalna" czyli te piwa są sprzedawane w danym regionie skąd teoretycznie pochodzą. U siebie możesz więc kupić Leżajsk.
Nie dojedzie bo promocja jest "regionalna" czyli te piwa są sprzedawane w danym regionie skąd teoretycznie pochodzą. U siebie możesz więc kupić Leżajsk.
a możesz podać mi źródło tej informacji?
bo sensu w takim zagraniu byłoby ZERO.
btw. mnie kolega, który pracuje w naszym tesco na wyższych szczeblach powiedział "jeszcze nie dojechały, były jakieś problemy z tymi piwami z gazetki"
a nie: "PIWA NIE DOJADĄ"
Wiem, że pewność źródła jest z .upy, ale o wiele mniejszej niż Twoje stwierdzenie o regionalności sprzedaży tych piw :]
Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2014-07-29, 11:30.
Tesciańskim piwom kończą się terminy. Wczoraj Faktoria Geronimo z 8zł na 3, dziś (data ważności do 5go października) Kraftwerk Thompson z 8zł na 2,5. Nie ukrywam, że czekam na resztę, następny w kolejce jest Oberschliesen, ale to kwestia 2 tygodni pewnie (data do 25go października).
Comment