Na stronie internetowej przy każdym piwie regionalnym jest lista sklepów i jak na nią klikniesz to podają gdzie te piwa w takiej promocji mozna kupić.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sypię łysą główkę popiołem i dzięki za wyczerpującą odpowiedź
Podsumowując, kretyn wpadł na jakiś regionalny pomysł, grafik dał dupy, brak info w gazetkach papierowych, a ja szukałem 2 razy brackiego w moim tesco.
SZEJMS on ju TESCO, SZEJM !
PS a kolega jak się spotkamy na piwie dostanie z.jebk.ę za swoją firmę :]
PS II Brackie "nie lubi" PodkarpaciaLast edited by dlugas; 2014-07-29, 12:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Almie od 31 lipca do 13 sierpnia Paulaner Dunkel i Hefe Weisser po 3,49 złotego.Browar domowy (kooperacyjny) BrewIT
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Swiecz Wyświetlenie odpowiedziTen "oszukany" w butelce 0,4l oczywiście ?
Comment
-
-
W lidlu paulaner nadal stoi po 2,99zł
Za to z czeskiego tygodnia został tylko samson i 3szt. staroprameny niefiltry
"Badów" nie liczę bo są zawsze lub prawie zawsze
Azjatyckie, brazylijskie i włoskie wynalazki nadal stoją i nikt ich nie chce :]
łowczego 2 kartony też stoją
Lidl, Rzeszów, HetmańskaLast edited by dlugas; 2014-08-01, 11:34.
Comment
-
-
W biedrze od 07.08 pojawi się festiwal piwa pod nazwą "Wakacyjne Piwobranie" czy jakoś tak. Piwa jakie będą dostępne niczego nie urywają (piast, bosman, okocim ok), ale liczę na to że ten "festiwal" nie będzie jednorazowym wybrykiem biedry, tylko regularną odpowiedzią na browarnie lidla, która w którymś momencie nabrała tempa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDla miłośników Namysłowa Pilsa, od 30 lipca do 3 sierpnia w promocji po 1,99 złotego w Piotrze i Pawle."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziChciałem zakupić sobie Namysłowskiego Pilsa (do koszenia trawy :-) w bydgoskim Piotrze i Pawle, ale tam nie słyszeli o tej cenie (mieli za 2,69 zł ). Może kolega podać jakieś "sprostowanie" lub uzupełnienie do swojej informacji?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziWymienione są sklepy i jest tam podany adres w Bydgoszczy przy ul. Fabryczna 5.Last edited by podswierkiem; 2014-08-01, 22:57."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment